Comunitate

Locuri de muncă, diminuarea şomajului, mărirea pensiilor şi a salariilor

Haralambie Vochiţoiu (foto), preşedintele PP-DD Hunedoara şi candidatul formaţiunii la conducerea Consiliului Judeţean, a ţinut să precizeze obiectivele partidului. “Partidul Poporului este singura formaţiune politică cinstită şi curată, singura care nu a fost niciodată la guvernare şi singura care va readuce încrederea românilor de îndată ce va ajunge la putere. PP-DD este un partid format din oameni muncitori şi cinstiţi, care vor lucra doar în interesul şi pentru prosperitatea românilor. Noi nu vom intra în nici o alianţă politică sau electorală cu celelalte partide, întrucât toate sunt compromise şi i-au minţit pe hunedoreni.  Singurul parteneriat va fi cel cu poporul”, declară Vochiţoiu.

Haralambie Vochiţoiu s-a pronunţat pe tema locurilor de muncă pentru hunedoreni. “Oraşele din judeţul nostru înregistrează una dintre cele mai mari rate ale şomajului, situaţia fiind cu adevărat gravă în Valea Jiului. De aceea, salvarea mineritului, atragerea de investiţii străine, accesarea de fonduri europene şi reluarea raporturilor economice cu parteneri altădată tradiţionali (China, Rusia, statele din Orientul Mijlociu) sunt priorităţi pentru Partidul Poporului”, a subliniat Vochiţoiu.
Liderul PP-DD Hunedoara a mai spus că doreşte ca, prin crearea locurilor de muncă bine plătite, “să contribuie la reîntoarcerea acasă a românilor, care au fost constrânşi să plece la muncă în străinătate. Vor fi reîntregite astfel familiile dezbinate iar tinerii vor avea posibilitatea să lucreze în oraşele natale, fără a fi nevoiţi să plece departe pentru a-şi asigura un trai decent”.
În final, Haralambie Vochiţoiu a reamintit că Partidul Poporului – Dan Diaconescu va mări pensiile şi salariile, astfel încât, fiecare român să îşi permită hrană decentă, medicamente şi plata facturilor. “Banii pentru pensii şi salarii vor fi luaţi din pensiile şi salariile nesimţite de care beneficiază clientela politică şi din confiscarea averilor ilegale”, a concluzionat Vochiţoiu. (Valentin Popescu)

4 comentarii la „Locuri de muncă, diminuarea şomajului, mărirea pensiilor şi a salariilor

  • Spre deosebire de toti molotii si muntenii, Partidul Poporului este aproape de oameni. Votam PPDD si Vochitoiu.

  • Sa va ajute Dumnezeu sa redati speranta hunedorenilor. Prea multa suferinta, prea multa saracie in judet.

  • Doamne câți frustrați am văzut comentând la majoritatea articolelor postate pe PP-DD. Nu mai câștigă MOLOZUL vostru nici dacă stați în limbă. Și dacă câștigă, conform ANI, se vor face realegeri pentru Președintele Consiliului Județean. Eu sunt convinsă că va câștiga HARALAMBIE VOCHIȚOIU DE LA PP-DD! mult succes! EU PERSONAL, VĂ VĂD ACOLO.. PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN.

  • -voi pp-d.d.o sa iesiti pe locul 3 pe tara.ii bine si asa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.