Locuinţele ANL de la Băcia, recepţionate

1 august 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

    

    Un bloc cu 12 apartamente destinate tinerilor a fost recepţionat de Agenţia Naţională pentruLocuinţe în comuna Băcia. Locuinţele, apartamente cu două camere, au fost construite în satul de centru, zona Târg, imobilul fiind compus din subsol tehnic + parter + două etaje.
Investiţia a fost demarată în luna noiembrie a anului 2017, fiind realizată de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), cu sprijinul Primăriei Băcia, care a asigurat, din bugetul propriu, utilităţile necesare, respectiv reţelele de apă, canalizare, energie electrică, reţea de gaz, căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi. Primarul comunei Băcia, Florin Alba (medalion), a declarat că sunt 58 de cereri depuse la primărie pentru locuinţe ANL. ”Vom face în această perioadă analiza dosarelor depuse pentru locuinţe ANL. În două, trei săptămâni, beneficiarii se vor putea muta în noile apartamente”, a spus primarul din Băcia.
La nivelul judeţului Hunedoara, Agenţia Naţională pentru Locuinţe a finalizat, în cadrul aceluiaşi program, 895 de unităţi locative, situate în Deva, Petrila, Brad, Hunedoara, Uricani, Orăştie, Călan, Petroşani, Haţeg, Lupeni şi Simeria. Programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001, iar locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia de către autorităţile publice locale. Beneficiarii sunt tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească listele de repartiţii. (Maximilian Gânju)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Defta spune:

    Va rog sa publicati si lista beneficiarilor acestor apartamente

  2. Andrei spune:

    Si spaga luata

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Băutura l-a făcut să vadă dublu

Este vorba de un bărbat de 61 de ani, din comuna Băiţa, care a provocat un accident rutier la ieşire...

Căruţă spulberată la ieşire din Orăştie

Un teribil accident a avut loc, miercuri seara, după lăsarea întunericului, pe DN 7, la ieşirea din Orăştie spre Sebeş....

Trei hoţi din Lupeni au furat sute de pachete de ţigări

Poliţiştii din Lupeni au prins trei suspecţi, un adult de 27 de ani, un adolescent de 17 şi un copil...

Închide