Locuința fostului primar al Devei, Petru Mărginean, călcată de hoți

2 mai 2018 | 11 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

Din câte se pare, hoții nu au zile libere. Când toată lumea se relaxa în minivacanța de la sfârșitul săptămânii trecute, au dat o spargere la locuința fostului primar al Devei, Petru Mărginean. Au furat bani și bijuterii, valoarea totală a pagubei nefiind stabilită. Furtul a fost reclamat în data de 1 mai. Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt calificat și caută autorii faptei.

”Se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor, fiind deschis dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat. Fapta a fost anunțată la organele de Poliție în data de 1 mai. Spargerea a fost dată la un apartament din municipiul Deva”, a informat reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Petru Mărginean a fost primarul Devei între anii 2012 – 2016. El locuiește într-un apartament situat în blocul din zona ”Vânătorul și Pescarul”.

Tot în perioada zilei de 1 mai, anul trecut, un individ a spart casieria de la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, de unde a furat încasările în valoare de 170.000 de lei, acumulate în mai multe zile. Gabriel Gal, autorul faptei, a fost judecat și condamnat la trei ani de închisoare. El a fost prins după patru zile de când a dat spargerea. (N. Bumbac)

 

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mihai spune:

  Pacat ca nu l-au furat si pe el…

 2. Adevarul spune:

  Daca sunt din Deva nu mai trebuie cautati si-au luat bani inapoi … hotu striga hotu … sa vada si gunoaiele cum e sa te fure cineva… asa se simteau si Deveni cand i fura .. exact ala e sentimentul pe care il ai acum … cel mai hot primar si nesimtit

 3. florin spune:

  saracul i au furat toata agoniseala mai putin cea dosita bine.

 4. Amigo 2 spune:

  Pacat, il compatimesc.

 5. DEVA spune:

  minciuna are picioare scurte. adevarul si furtisagurile ies intotdeauna la iveala. Sfantul Mina si Sf. Nicolae aduc inapoi lucrurile furate si ii prinde pe hoti! la Rugaciune!

 6. Neo spune:

  PERASIFON cu gasca lui de infractori l-au facut pe Primar.

 7. Viorel spune:

  De unde stii Neo? Sifoneala?

 8. Georgescu Ionel spune:

  Cica , spargatorii au fost deja dati in primire de vestitul sifon Frace … si Frace si-a luat si recompensa: o cafea gratis la automatul de la inspectorat .

 9. Neo spune:

  Nuuuu. Acolo bea PERASIFON cu militienii in timp ce le sifoneaza din greu. Si le cere microfoane sa le ascunda pe la genunchi. Ha ha ha

 10. Corina spune:

  Sa va ia dracu de interlopi. Rusinea orasului.

 11. mizilic spune:

  cred ca l-a furat tot tigani de-ai lui. In acest caz se numeste completare si nu furt.Dupa cum se stie strabunicul lui Petru Marginean era tigan borât din secuime. Tenul il da de gol.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedoreanca Florica Zaharia a schimbat marele New York cu satul de baştină . Primul Muzeu al Textilelor din Europa de Est se deschide la Băiţa

În scurt timp, localitatea Băiţa va deveni un centru important pentru artiştii tapiseri şi pasionaţii de istoria şi arta textilelor....

Hoţii voiajori din Valea Jiului, condamnaţi la închisoare

Patru tineri din Valea Jiului au cutreierat ţara şi au dat spargere după spargere. Pentru prinderea lor s-a format o...

Cadavru găsit pe malul Jiului

Cadavrul unui bărbat de 82 de ani a fost găsit pe malul Râului Jiul de Vest, în Lupeni, pe digul...

Închide