Politica si administratie

Lista ruşinii, la sediile PNL din judeţ

Nicolle Ebner

Începând de astăzi, la sediul fiecărei organizaţii locale PNL din judeţ vor fi afişate panouri cu fotografiile parlamentarilor hunedoreni care au votat împotriva moţiunii de cenzură.

Şi 50.000 de fluturaşi

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, a anunţat că va afişa, la toate sediile din judeţ ale partidului, panouri cu fotografiile parlamentarilor PDL de Hunedoara: Dorin Păran, Viorel Arion, Iosif Blaga (foto), Ioan Timiş, care au votat împotriva moţiunii de cenzură, alături de fotografiile preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc. „Pe lângă «panoul ruşinii», am mai pregătit şi 50.000 de fluturaşi cu imaginile parlamentarilor care au dat un vot negativ moţiunii, fluturaşi ce vor fi distribuiţi fiecărei organizaţii PNL din judeţ. Şi, pentru că PNL are organizaţii în toate localităţile, vom avea grijă să facem publicitate negativă, în tot judeţul, celor care au votat pentru tăierea pensiilor părinţilor lor cu 15 la sută şi a salariilor prietenilor şi cunoştinţelor lor, cu 25 la sută”, a declarat Mircea Ioan Moloţ.

Zeci de mii de hunedoreni înşelaţi

La alegerile parlamentare din noiembrie 2008, 13.691 de hunedoreni din Colegiul 2 (Brad-Orăştie-Valea Mureşului) au votat pentru ca Dorin Păran să ajungă în Senatul României; deputatul Iosif Veniamin Blaga, în Colegiul 2 (Geoagiu-Orăştie-Simeria) a obţinut 7.514 voturi; Ioan Timiş, la acea vreme la PNL – 12.103 voturi în Colegiul 3 (Haţeg-Călan-Ţinutul Pădurenilor); în Colegiul 7 (Hunedoara) pentru Camera Deputaţilor, 10.761 de hunedoreni l-au trimis pe Viorel Arion să le reprezinte interesele în Parlament. Conform rezultatelor oficiale de la sfârşitul anului 2008, 58.048 de hunedoreni (33,54 la sută) au votat pentru accederea candidaţilor PDL Hunedoara în Camera Deputaţilor şi 49.972 (28,98 la sută) pentru Senat.

4 comentarii la „Lista ruşinii, la sediile PNL din judeţ

  • rusine nenorocitule dupa cew ai furat cat sa putut la orastie acum vii si votezii diminuare pensii si salarii

  • e tare in fluturas, piticul atomic de molot.
    barfa si calomnia, armele lui eterne….

  • „nina” esti „purtatoarea de cioc” in teritoriu,a lui Boc ? Sau Videleanu ? Sau pur si simplu alta prietena a EBA-i.Doamne,mai oameni buni,intelegem cu totii ca sint timpuri grele,dar mai ales ca e si sezonul si e si recomandat de nutritionisti mincati salate de papadie,flori de salcim,macris,mere paduretze,ciuperci din padure (atentie,numai unele !).Natura-i generoasa cu noi.NU MAI MINCATI ALTCEVA.E TOXIC SI PUTE.

  • Il puteti adauga pe lista si pe Firczak Gheorghe. Nu s-a prezentat la vot… deci si-a dorit sa se taie pensiiile si salariile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura