Lista ruşinii, la sediile PNL din judeţ

17 iunie 2010 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Începând de astăzi, la sediul fiecărei organizaţii locale PNL din judeţ vor fi afişate panouri cu fotografiile parlamentarilor hunedoreni care au votat împotriva moţiunii de cenzură.

Şi 50.000 de fluturaşi

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, a anunţat că va afişa, la toate sediile din judeţ ale partidului, panouri cu fotografiile parlamentarilor PDL de Hunedoara: Dorin Păran, Viorel Arion, Iosif Blaga (foto), Ioan Timiş, care au votat împotriva moţiunii de cenzură, alături de fotografiile preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc. „Pe lângă «panoul ruşinii», am mai pregătit şi 50.000 de fluturaşi cu imaginile parlamentarilor care au dat un vot negativ moţiunii, fluturaşi ce vor fi distribuiţi fiecărei organizaţii PNL din judeţ. Şi, pentru că PNL are organizaţii în toate localităţile, vom avea grijă să facem publicitate negativă, în tot judeţul, celor care au votat pentru tăierea pensiilor părinţilor lor cu 15 la sută şi a salariilor prietenilor şi cunoştinţelor lor, cu 25 la sută”, a declarat Mircea Ioan Moloţ.

Zeci de mii de hunedoreni înşelaţi

La alegerile parlamentare din noiembrie 2008, 13.691 de hunedoreni din Colegiul 2 (Brad-Orăştie-Valea Mureşului) au votat pentru ca Dorin Păran să ajungă în Senatul României; deputatul Iosif Veniamin Blaga, în Colegiul 2 (Geoagiu-Orăştie-Simeria) a obţinut 7.514 voturi; Ioan Timiş, la acea vreme la PNL – 12.103 voturi în Colegiul 3 (Haţeg-Călan-Ţinutul Pădurenilor); în Colegiul 7 (Hunedoara) pentru Camera Deputaţilor, 10.761 de hunedoreni l-au trimis pe Viorel Arion să le reprezinte interesele în Parlament. Conform rezultatelor oficiale de la sfârşitul anului 2008, 58.048 de hunedoreni (33,54 la sută) au votat pentru accederea candidaţilor PDL Hunedoara în Camera Deputaţilor şi 49.972 (28,98 la sută) pentru Senat.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ionel spune:

  rusine nenorocitule dupa cew ai furat cat sa putut la orastie acum vii si votezii diminuare pensii si salarii

 2. nina spune:

  e tare in fluturas, piticul atomic de molot.
  barfa si calomnia, armele lui eterne….

 3. Johann spune:

  “nina” esti “purtatoarea de cioc” in teritoriu,a lui Boc ? Sau Videleanu ? Sau pur si simplu alta prietena a EBA-i.Doamne,mai oameni buni,intelegem cu totii ca sint timpuri grele,dar mai ales ca e si sezonul si e si recomandat de nutritionisti mincati salate de papadie,flori de salcim,macris,mere paduretze,ciuperci din padure (atentie,numai unele !).Natura-i generoasa cu noi.NU MAI MINCATI ALTCEVA.E TOXIC SI PUTE.

 4. Eu spune:

  Il puteti adauga pe lista si pe Firczak Gheorghe. Nu s-a prezentat la vot… deci si-a dorit sa se taie pensiiile si salariile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Cică un sindicalist dintr-un mare municipiu al judeţului, foarte tare în clanţă, deşi sindicatul pe care-l conduce are doar o...

Înscrieri pentru „Marşul Demnitãţii”

La o săptămână de la lansarea apelului, aproape 100 de persoane, majoritatea pensionari, s-au înscris pentru a participa la „Marşul...

SARS România, surpriza concursului Grimpday

La prima participare la un concurs internaţional, echipa Asociaţiei Search and Rescue Service (SARS) România, cu sediul în Vulcan, judeţul...

Închide