Liniştea rămâne aşternută şi peste Aqualand

23 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

În condiţiile actuale, când activităţile de recreere, divertisment şi de îngrijire corporală au fost stopate, Complexul Aqualand Deva rămâne cu porţile închise pe toată durata stării de urgenţă decretată de preşedintele ţării. Aşa că totul depinde de ceea ce vor decide autorităţile centrale în legătură cu readucerea la viaţă a majorităţii segmentelor economice.
„Este o situaţie apăsătoare şi sunt convins că mai ales în minivacanţa de sărbători s-a resimţit la maximum pentru cei care erau clienţi fideli ai complexului acvatic. Este clar că şi pe noi ne-a afectat, din punct de vedere al veniturilor, însă astea sunt steagurile, cu astea defilăm. Trebuie să ne protejăm cât mai bine, iar în mulţime nu putem realiza acest lucru. De sărbători, aveam cele mai bune încasări. Din păcate, nici de 1 Mai nu vom putea să funcţionăm pentru public. De regulă, era ziua în care anual le propuneam tuturor celor care voiau să se bucure de o atmosferă deloc muncitorească să ne viziteze. Iar pentru că tradiţia e ca de 1 Mai, lumea să vrea să facă baie în mare, aveam şi o alternativă foarte bună şi la tarife net inferioare unui sejur pe litoral. Am adus marea la Deva, întâmpinând doleanţele clienţilor cu bazinul cu valuri“, a spus Irinel Faur, directorul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPÎGM), sub tutela căruia se află complexul acvatic din Deva.
Până când totul va reveni la normal, vizitatorii nu trebuie să uite că aici au la dispoziţie şapte bazine de agrement cu diferite adâncimi (pentru copii şi adulţi) şi o suprafaţă de 1.500 mp cu şezlonguri şi pardoseală încălzită. Temperatura apei este între 32 şi 35°C.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu noul virus în judeţ şi la nivel naţional, în 23 aprilie 2020

Până joi, 23 aprilie, în judeţul Hunedoara, 437 de persoane au fost confirmate pozitiv cu noul virus. Din rândul acestora...

Primarii sunt nemulţumiţi că poştaşii merg în şomaj tehnic

Poştaşii sunt printre angajaţii care se află şi ei în prima linie a luptei împotriva COVID-19. Pentru că ei merg...

Bulina neagră, 24.04.2020

Gheorghe Moldovan, cetăţean din Hunedoara Pentru că a fost arestat preventiv, în urma scandalului provocat în sâmbăta Paştelui, în cartierul...

Închide