Politica si administratie

Liliana Tolas, vicepresedinte al organizatiei de femei a PSD

Sorina Popa

Liliana Ţolaş (foto) a fost aleasă, duminică, la Bucureşti, la conferinţa naţională a organizaţiei de femei a PSD, în funcţia de vicepreşedinte al OFSD. Cu 475 de voturi obţinute, hunedoreanca a reuşit să acceadă în Biroul Permanent al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate din România, alături de Natalia Intotero, care reprezintă organizaţia naţională de tineret. Astfel, judeţul Hunedoara a reuşit performanţa de a avea două persoane în forul de conducere a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate din România.

10 obiective
„Sunt onorată să fac parte din noua echipă de conducere a organizaţiei de femei a PSD, la nivel central. Am fost 26 de candidate pe 15 locuri, aşa că bătălia a fost destul de mare. Este pentru prima dată, când noi, femeile social-democrate, am stabilit la conferinţa de alegeri 10 obiective. Printre acestea, este vorba de creşterea credibilităţii femeilor social-democrate în sfera politică. Ne-am propus, de asemenea, să realizăm programe de susţinere a femeilor, pentru ca ele să poată candida la toate alegerile, locale şi generale. Un alt obiectiv este acela de a convinge femeile să participe activ la viaţa comunităţilor. Am fost votată de colegele de partid din Ardeal, în unanimitate, de o parte dintre cele din sudul ţării şi mai puţin de cele din Moldova. Voi încerca să reprezint interesele femeilor din această zonă, la nivel naţional”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Liliana Ţolaş.
Rovana Plumb a fost realeasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei de femei a PSD, reuşind să obţină un nou mandat în acest post. Pentru femeile social-democrate din judeţul nostru este foarte important că au două reprezentante la nivel de conducere centrală, astfel că ele pot să se implice mult mai mult în viaţa politică de la centru.

3 comentarii la „Liliana Tolas, vicepresedinte al organizatiei de femei a PSD

  • Asta si cu Intotero, doua pitipoane mahalagioaice. Au fete de taranci, au tupeu de cucoane proaste (tate), n-au minte. Ce drac sa astepti de la tutele astea? Ca se asteapta numai la functii. Ce sula lula mea de merite au tafnoasele astea doua de sunt numai directorese, secretare de stat (proasta de Intotero credea ca Norvegia are presedinte…nu mai pot, ma opres ca borasc cand vad ce fufe vor sa ne conduca). Ideal ar fi ca toape;e aste adoua sa fie trimise la munca cinstita, sa spele, sa calce, sa-si creasca copiii. SUNTETI PROASTE, SE AUDE????PROASTE

  • FELICITARI DOAMNA LILIANA TOLAS

    ma bucur ca reprezentati femeile social democrate la nivel national !!
    dvs sunteti un om de exceptie, pacat ca lumea barbatilor nu apreciaza corect implicarea femeilor in politica

    succes si multa sanatate !!!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura