Liga a IV-a Hunedoara va porni la drum cu 12 echipe

3. Fotbal judetean 17 august - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Noul sezon competiţional al celui mai important eşalon fotbalistic judeţean va cuprinde 12 grupări. Noutatea o constituie clubul CSM Hunedoara, care a fost înscris direct în Liga a IV-a, în timp ce o echipă de tradiţie, CS Vulcan, a dispărut din acest eşalon.

Două derby-uri în prima rundă
Noul campionat al Ligii a IV-a va debuta pe 3 septembrie iar, prima parte a sezonului se va încheia în 12 noiembrie. Tragerea la sorţi a programului competiţional a oferit încă din prima rundă două partide derby. Astfel, campioana sezonului trecut, Hercules Lupeni va întâlni pe teren propriu pe una din candidatele la prima poziţie, Retezatul Haţeg, iar Şoimul Băiţa, ocupanta locului 3 în campionatul 2015-2016 va primi vizita nou-venitei CSM Hunedoara. Cele patru formaţii sunt cotate cu şansele cele mai mari de a se impune în competiţia fotbalistică hunedoreană, alături de ele fiind creditată la prima poziţie şi Inter Petrila.

CS Vulcan nu ştie dacă se va înscrie
Una din echipele de tradiţie a judeţului, CS Vulcan, nu va juca în viitorul sezon al Ligii a IV-a. Campioana ediţiei 2011-2012 nu a dat un răspuns clar Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, care i-a oferit un loc în Liga a V-a, în privinţa participării la competiţii, trupa din Valea Jiului urmând să decidă în câteva zile dacă se va înscrie în noul sezon. Partidele din sezonul viitor al Ligii a IV-a se vor juca sâmbăta, de la ora 11.30, cu excepţia grupărilor Şoimul Băiţa şi Victoria Călan, care vor evolua pe teren propriu, duminică, de la ora 11.30.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare