LIGA a III-a. CSM Jiul Petroşani, în semicantonament la baza proprie

Echipa din Valea Jiului Jiul a efectuat un semicantonament de o săptămână la Pe­troşani, unde jucătorii au avut câte două antrenamente zilnice, cu accentul pus pe pregătirea fizică. A fost şi un meci amical pe care elevii lui Anton Sedecaru (foto) l-au disputat în deplasare la Rovinari, în com­pania formaţiei Gilortul Târgu Cărbuneşti. Partida s-a încheiat la egalitate, 2 – 2.
Pentru echipa din Petroşani au marcat Mazilu şi Mărmăneanu, cu precizarea că în partea secundă cei doi antrenori au operat mai multe modificări, rulând fiecare loturile avute la dispoziţie.
„A fost un joc bun, în care am stat bine fizic, ceea ce este îmbucurător după o săptămână de semicantonament. Sigur, au mai existat unele greşeli, de plasament, de execuţie, dar acestea se pot remedia, mai este timp până la reluarea campionatului. Ne vom continua pregătirile, cu amicale la fiecare sfârşit de săptămână, deşi mai sunt unele semne de întrebare în privinţa ad­versarilor, urmează să mai discutăm”, a de­clarat Anton Sedecaru, antrenorul principal la CSM Jiul.
CSM Jiul a început cu Teslici – Dră­goescu, Matei, Torkos, Arcuşi – R. Sandu, Bădărău – Mazilu, Cuibari, Mărmăneanu – Keszeg. Au mai jucat Petrariu, Szekely, Bălan, Perşe şi patru juniori, Vânătoru, Fage, Ghiocea şi Lovas.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare