Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes

9 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Constructorul german Mercedes a anunţat într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial că pilotul britanic Lewis Hamilton (foto), campionul mondial en titre din Formula 1, şi-a prelungit cu un an contractul cu Mercedes.
„Echipa Mercedes-AMG Petronas F1 are plăcerea să anunţe că deţinătoarea titlului mondial al constructorilor din Formula 1 şi actualul campion mondial al piloţilor din F1 vor continua împreună în 2021. Echipa de uzină Mercedes şi Lewis au căzut de acord asupra unui noi contract, care asi­gură continuarea uneia dintre cele mai fructuoase colaborări din istoria acestui sport pentru al nouălea sezon consecutiv”, se precizează în comunicatul dat publi­cităţii de Mercedes.
„O parte semnificativă a noului acord se bazează pe angajamentul comun în fa­voarea unei mai mari diversităţi şi inclu­ziuni în sportul automobilistic, care a fost luat anul trecut de Lewis şi Mercedes. Aceas­ta va lua forma unei fundaţii cari­tabile comune, care va avea misiunea de a susţine o mai mare diversitate şi o mai mare incluziune, sub toate formele sale, în sportul cu motor”, adaugă constructorul german.
Lewis Hamilton, care a împlinit luna trecută 36 de ani, concurează sub culorile Mercedes din 2013, iar în sezonul trecut a cucerit al şaptelea său titlu de campion mondial de Formula 1, egalând recordul legendarului pilot german Michael Schu­macher.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Modificarea și completarea Codului fiscal

In cele ce urmează ,prezentam principalele schimbări preconizate ale reglementarilor fiscale-așa cum sunt expuse in Nota de fundamentare a proiectului...

Bulina albă

Florentina Marincu-Iuşco, atletă la LPS Cetate Deva Pentru că, la recentele finale ale Campionatului Naţional de atletism seniori şi tineret...

Bulina neagră

Marius Ursariu,  42 de ani, rezident în Uricani Pentru că a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni de închisoare,...

Închide