Liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, dezminte informaţiile apărute în mediul online

După ce într-o publicaţie online a apărut o informaţie în care se erau no­minalizate două persoane, alese la scrutinul din 27 septembrie pe lista PSD în Consiliul Judeţean, care, po­trivit autoarei informaţiei cu pricina, ar fi viitorii vicepreşedinţi ai legis­la­tivului judeţean, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), liderul social-democra­ţilor hunedoreni şi preşedintele nou ales al Consiliului Judeţean Hune­doara, a replicat prompt, făcând publică următoarea dezminţire:

„Dragi hunedoreni,
Recent, în spaţiul public, au apărut speculaţii cu privire la numele viito­rilor vicepreşedinţi ai Consiliului Ju­deţean Hunedoara, ca fiind propu­neri ale Organizaţiei Judeţene Hu­ne­doara a Partidului Social Democrat. Pot înţelege tentaţia de a lansa in­formaţii „senzaţionale”, dar vreau să clarific câteva aspecte care definesc responsabilitatea cu care PSD tra­tează rezultatul alegerilor locale din 27 septembrie 2020.
Da, PSD a obţinut majoritatea pos­turilor de consilieri judeţeni în Con­siliul Judeţean Hunedoara, ceea ce ne dă posibilitatea de a propune şi vota, într-adevăr, doi vicepreşedinţi. Însă, până la această dată, nu a fost luată nicio hotărâre legată de o even­tuală nominalizare a vreunui coleg. Aşa cum am mai declarat, procedura de desemnare a celor doi candidaţi va fi una transparentă, prin vot, în in­teriorul Partidului Social Democrat.
Toţi colegii noştri de pe lista de can­didaţi pentru funcţiile de consi­lieri judeţeni din partea PSD sunt oa­meni de echipă, serioşi şi harnici. Pe toţi, in­diferent de vârstă, îi reco­man­dă ex­pe­rienţa profesională acumu­lată până în prezent, faptul că sunt cu­nos­cuţi în comunitatea din care provin ca oameni demni şi res­pon­sabili.
Sunt convins că, împreună cu colegii mei, PSD va conduce echili­brat şi cu determinare Consiliul Ju­de­ţean Hunedoara. Să aşteptăm, to­tuşi, cu înţelepciune, validarea rezul­tatului alegerilor şi constituirea nou­lui Consiliu Judeţean”.

Laurenţiu Nistor, Preşedinte ales al Consiliului Judeţean Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare