Liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, despre rectificarea bugetară: „O pomană pentru primarii PNL înainte de alegeri”

16 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Conferinţă de presă, ieri, susţinută de deputatul PSD Laurenţiu Nistor, şeful social-democraţilor din judeţ, candidatul partidului la funcţia de pre­şe­dinte al Consiliului Judeţean, de primari, parlamen­tari ai acestei formaţiuni politice, aleşi locali.

„Un guvern iresponsabil”
Social-democraţii sunt indignaţi, după rectificarea bugetară din ultimeze zile, acuzând o „pomană elec­torală, acum în prag de alegeri, pentru primarii PNL”.
„Actualul guvern este iresponsabil, un guvern care pur şi simplu urăşte poporul român. După ce au luat de la PSD 140 de primari, acum le-au făcut un ca­dou, ei şi-au pierdut mandatele. Au trecut la PNL, aşa le trebuie”, a spus Laurenţiu Nistor, ieri, în conferinţa de presă.
„Pentru comunele cu primari PNL, pentru 22 de comune din judeţ, au dat 11milioane de lei. Pentru 26 de comune, cu primari PSD, au dat 6,5 milioane de lei. Cât de iresponsabil poate să fie acest guvern! Pentru patru oraşe cu primari PNL au repartizat 6,5 milioane de lei, în timp ce pentru nouă localităţi urbane conduse de primari PSD au dat tot atât, 6,5 milioane de lei, la rectificarea bugetară. Vă daţi seama cât de corectă a fost rectificarea bugetară!”, a afirmat Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.
„Municipiul Deva, cu primar liberal, primeşte 3 mili­oane de lei, iar municipiului Hunedoara, cu primar social-democrat, i s-a repartizat 900.000 de de lei. vechi. Dar municipiul Hunedoara are cu câte­va mii de cetăţeni mai mult decât reşedinţa de judeţ. Pentru oraşul Petrila, au dat 500.000 de lei, tot atât cât comunei îngălbenite, Ilia. Pe vremea guvernului Dăncilă, municipiul Deva a luat la rectificare 9 mili­oane de lei, în timp ce Hunedoara doar 2 milioane de lei. Noi nu am fost părtinitori cu primarii noştri, am dat banii în funcţie de necesităţi”, a adăugat Laurenţiu Nistor, candidatul PSD la funcţia de pre­şedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minele Lupeni şi Lonea îşi vor continua activitatea

Unul dintre motivele pentru care s-a cerut continuarea activităţii extractive la cele două unităţi miniere a fost legat şi de...

Explozie de cazuri Covid în judeţ!

În judeţ, au fost înregistrate 44 de noi cazuri de îmbolnăviri cu noul virus. Deşi în ultimele zile, nu au...

Bulina neagră

Eugen Lucaciu, cetăţean cu antecedente penale din Haţeg Pentru că cere să scape de condamnarea pentru tâlhărirea unei bătrâne de...

Închide