Liderul judeţean al PSD: Sunt mândru de candidaţii noştri!

8 noiembrie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Conducerea organizaţiei judeţene Hune­do­a­ra a PSD şi-a propus ca la alegerile par­la­mentare din acest an să obţină patru man­date de deputat şi două de senator, ceea ce ar însemna circa 45 la sută din voturile elec­toratului din judeţ, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Hu­nedoara, Laurenţiu Nistor.

Lista din județ, nemodificată de centru
„Ştim ce am făcut pentru judeţul Hune­doara, pentru cetăţenii judeţului Hunedoara, şi sunt convins că ne vor vota. Aşa cum în 2016 am avut patru deputaţi şi doi senatori, acum mă bazez pe votul cetăţenilor din judeţul Hunedoara, pentru că am fost aproape de ei. Sunt mândru de candidaţii pe care dorim să-i trimitem în Parlamentul României”, a spus Nistor.
Potrivit acestuia, listele de candidaţi pro­puse de PSD Hunedoara la Senat şi Camera Deputaţilor au fost validate de conducerea centrală a partidului fără să fie făcute mo­dificări. Asta, în condiţiile în care 80 la sută din­tre actualii parlamentari ai PSD nu se re­găsesc pe listele de candidaţi pentru alegerile din 6 decembrie 2020.

La Senat, lista PSD este deschisă de se­natorul în funcţie Cristian Resmeriţă, urmat pe locul al doilea de consilierul judeţean Ion Bădin. Locurile 3 şi 4 sunt ocupate de fostul inspector general şcolar Maria Ştefănie, respectiv medicul Valeria Filimon, şefa Ser­viciului Judeţean de Ambulanţă, iar pe poziţia a cincea se află Ciprian Roman, managerul Centrului de Cultură şi Artă din Deva.
La Camera Deputaţilor, lista de candidaţi este deschisă de către deputatul Natalia Intotero, fost ministru pentru Românii de Pre­tutindeni. Pe poziţia a doua se află deputatul Ilie Toma, iar pe locul 3 senatorul în funcţie Viorel Sălan. Poziţia a patra este ocupată de Marius Heljiu, iar cea de a cincea de Ovidiu Olari. Lista este completată de Luminiţa Hur­goiu, Lucian Rus şi Gabriel Ionuţ Pârva.
Judeţul Hunedoara are alocate şase locuri în Camera Deputaţilor şi trei în Senat.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Regele Dreptății .*. spune:

    Torționarii au putere azi prin urmașii lor , de aceea nu vor dreptate și pentru victimele torturate , umilite ,discriminate ,marginalizate ,hărțuite și persecutate de cei cu școală și facultate .

    Iubiți Libertatea , Dreptatea și Adevărul fără Minciună prin Credință vom învinge . F .*. P .*. V .*.

  2. Anuta spune:

    Mai ales toma.
    Asa zisul 20% cand lucra în siderurgia hunedoreana.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul PSD Natalia Intotero: Şcolile puteau funcţiona normal dacă guvernul făcea ce trebuia

Adriana Năstase Deputata social-democrată Natalia Intotero a criticat vineri intenţia auto­ri­tăţilor de a închide pieţele în contextul mă­surilor de prevenire...

Adolescent bătut şi jefuit pe stradă

Un adolescent de 15 ani a fost bătut şi apoi buzunărit pe stradă. Tâlharul i-a luat telefonul mobil, dar nu...

Tânăr din Petroşani, care a tâlhărit o fată, depistat de jandarmi

Jandarmii hunedoreni aflaţi în misiune pe raza municipiului Petroşani, în noaptea de 05/06 noiembrie 2020, în jurul orelor 23.40, în...

Închide