Politica si administratie

Liderul AUR, George Simion: Vrem candidați comuni care să se lupte cu PSD și PNL

Liderul AUR George Simion (foto) a de­clarat, ieri, că dacă vor fi şi alegeri lo­cale pe 9 iunie, AUR îşi schimbă stra­­tegia şi acceptă candidaţi co­muni din partea tuturor forma­ţi­u­ni­lor, care să se lupte cu reprezentanţii PSD-PNL. El a mai spus că nu îl inte­resează trecutul politic, afilierea şi va face orice gest politic necesar, lă­sând in­teresele partidului său mai prejos, pentru a se lupta cu ei.

Nu contează trecutul politic
„Având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schim­băm şi noi stragia. Dacă vor fi şi alegeri locale pe 9 iunie, în total dispreţ faţă de Constituţie, acceptăm candidaţi comuni din partea tuturor forma­ţi­u­nilor, care să se lupte cu reprezentanţii PSD, PNL, indiferent cum s-ar che­ma”, a anunţat George Simion într-o conferinţă de presă la Parlament.
El a dat exemplu de la Iaşi, unde AUR îl va susţine pe medicul Tudor Ciuhodaru, fost europarlamentar PSD, pentru primăria Iaşi, sau la Suceava, unde vor avea candidat la Consiliul Judeţean.
„Nu mă interesează trecutul politic, afilierea, nu mă interesează nimic altceva decât să spun stop acestei coaliţii contra naturii care doreşte să fie la putere încă 10 ani de acum înainte. Voi face orice gest politic necesar, lăsând interesele partidului meu mai prejos, pentru a ne lupta cu ei. Dacă asta îşi doreau să obţină din partea AUR şi din partea românilor, îi anunţ că tocmai au reuşit”, a mai spus Simion, citat de stiripesurse. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura