ActualitateFlashPolitica si administratie

Liderul AUR arată cine este hoțul vinovat de explozia facturilor la energie

Liderul AUR, George Simion, susține că se dorește să trăim, în continuare, în Matrix

 

Sorina Popa
Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion (foto), a declarat, la Deva, că vinovații de dezastrul din sectorul energetic sunt ministrul Energiei, Virgil Popescu și pre­șe­dintele României, Klaus Iohannis.

Și-au dat viața în subteran
George Simion a afirmat că trebuiau pornite urgent hidrocentralele de pe Râul Jiu, care au fost blocate de un ONG, pe motiv de protecția me­diului. În capacitățile de producție de pe Jiu s-au investit aproape un milliard de lei, de la bugetul de stat, fiind realizate în proporție de 98 la sută.
„Trebuie luate măsuri urgente pentru a facilita pornirea unităților de producere a energiei. Hidro­centralele de pe Râul Jiu, care au fost blocate de un ONG, trebuiau pornite și declarate de interes național. Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă tre­buiau pornite urgent, pentru că nu era o investiție foarte mare. Cea mai mare gafă, însă, a fost liberalizarea prețurilor și nu ne impunea Uniunea Europeană acest lucru. Liberalizarea prețurilor la energie trebuia negociată pentru a proteja oa­menii. Vin din Valea Jiului, unde, de-a lungul anilor și-au dat viața în subteran peste 1.000 de oameni și zeci de mii de români au rămas cu sechele, pentru independența energetică a României și pentru un sistem național energetic independent. Acum, am ajuns în situația în care să depindem pe viitor de cum bate vântul sau cum răsare soarele cu un ministru, căruia nu pot să-i spun altcumva decât HOȚ, pentru că așa era catalogat și în Guvernul Cîțu. Proiectul nostru de țară Hrană, Apă, Energie, de care mulți râdeau acum un an și jumătate, când l-am propus, devine cât se poate de actual. PSD a promis, noi am votat, dar a fost hilar modul în care s-a dat legea cu compensarea prețurilor. O lege proastă, făcută pe genunchi, în opt ore, la Parlament, care nu poate fi aplicată. Distribuitorii de energie, rețea cheie în orice țară, aparțin unor companii de stat din Spania, Italia și Franța”, a declarat la Deva George Simion.
Întrebat ce propuneri are AUR pentru funcția de președinte al țării, Simion a spus că este vorba de Ioan Aurel Pop (n.r.-președintele Academiei Române) sau de Călin Georgescu.
Liderul AUR spune că la viitoarele alegeri speră să obțină un scor istoric, peste 50 la sută, și să poată guverna România așa cum dorește. “Suntem făcuți nebuni, adepți ai Teoriei Conspi­rației. Dar asta nu ne împiedică să spunem oa­me­nilor adevărul. Românii nu sunt defecți. Se dorește să trăim, în continuare, în Matrix”, a adăugat George Simion pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

2 comentarii la „Liderul AUR arată cine este hoțul vinovat de explozia facturilor la energie

  • Azi politicienii români se cred zeități malefice că trăiesc în lux , ca în rai , pentru ei este un paradis munca în parlamentul să primească de la stat un salariul net de 50 de mii de lei lunar .

    Politicieni mincinoși și trădători de șarlatani care nu mai știu cei aia demnitate ,cei aia onoare , cei aia loialitate față de civilii care i-au votat să ajungă în parlament pentru vorbele mincinoase care le-au promis .

    Acești politicieni și-au trădat și inima din ei .
    Nu au nici un pic de empatie față de victime torționarilor , nu vor să le aprobe o lege de reabilitare pentru a fi integrați în societate , victimele sunt tot hărțuite și persecutate politic de politicieni și persecutate juridic de magistrați .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura