FlashSport

Lideri în clasament, primii la pregătiri

11 x 2 fc hunedoara

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara, lidera Ligii a IV-a, a fost prima echipă din judeţ care şi-a început pregătirile pentru retur. Antrenorul Nelu Mitrică crede că lupta pentru primul loc va fi dură, dar susţine că e mai bine aşa, pentru că formaţia se va căli  în perspectiva meciului de baraj.

Fără căpitan, dar cu speranţe
Vestea proastă de la reunirea lotului, care a avut loc, ieri, la Stadionul „Michael Klein” a fost că echipa va rămâne fără căpitanul Mario Babarţi, care va pleca la muncă în Anglia. Antrenorul Nelu Mitrică spune că pierderea căpitanului va conta enorm, însă speră că oficialii echipei vor reuşi să acopere golul rămas, prin câteva transferuri de calitate. „Plecarea lui Babarţi va deregla echipa, întrucât el a marcat şapte goluri în nouă jocuri în tur şi era un om cheie în angrenajul nostru. Există însă preocupare pentru realizarea unor transferuri, care să ne permită să ne menţinem lideri. Avem nevoie de un atacant percutant şi de un mijlocaş şi un fundaş cu experienţă, pentru a creşte competitivitatea echipei. Aceştia trebuie să fie din zona Hunedoarei, întrucât nu ne permitem cheltuieli cu cazarea”, a spus antrenorul Nelu Mitrică.

Program mai greu ca în tur
La primul antrenament au participat doar 14 jucători, întrucât tinerii din echipă au absentat motivat, fiind la şcoală. În primele zile, programul de pregătire va cuprinde antrenamente de reacomodare la efort şi vizita medicală, iar de la 1 februarie, se va pleca într-un cantonament la Cinciş, pentru 10 zile. Urmează apoi perioada de meciuri amicale de verificare, pentru ca la startul returului, programat în 6 martie, FC Hunedoara să fie pregătită pentru a-şi păstra poziţia de lideră, deşi va avea un program mai greu decât în tur. „Vom avea patru deplasări de foc la echipele din Valea Jiului şi un meci care poate decide soarta campionatului cu Aurul Brad, tot în deplasare. Va fi greu, dar prefer să fie aşa, întrucât în partidele tari, echipa se va pregăti mai bine şi va acumula experienţă în perspectiva meciului de baraj, pentru promovarea în Liga a III-a”, a afirmat Nelu Mitrică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura