Jiul aşteaptă sprijin de la primărie

19 ianuarie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Stiri

FOTBAL

Reunirea lotului Jiului, programată iniţial pentru ieri, a fost amânată până la o dată necunoscută, întrucât patronul Alin Simota (foto) aşteaptă un răspuns oficial despre implicarea sau nu a factorilor locali în sprijinirea echipei. Puţinii jucători ai Jiului care nu şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract au fost informaţi, telefonic, de către vicepreşedintele clubului, George Boboc, că reunirea echipei se amână. „Am fost informaţi de conducere, că reunirea s-a amânat şi că mâine vom fi anunţaţi când ne vom relua pregătirile”, a declarat jucătorul Mihăiţă Gheorghe. Situaţia echipei Jiul este destul de delicată, după ce opt jucători de bază au fost declaraţi liberi de contract.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion spune:

    Consiliu Judetean de ce nu ajuta clubul Jiul ? Simota cu Molot sunt PNL-isti ,sunt miliardari , primul are puscariasi sa-l pazeasca .

  2. consilier spune:

    Consiliul Judetean a dat 250 de milioane de lei pt ca Jiul sa sarbatoreasca 90 de ani de la infiintare. Ce a facut Simota cu banii? Si apoi, de ce trebuie sa platim noi pentru echipa lui Simota? El a dat ceva bani pentru Consiliu sau pentru alti oameni saraci?

  3. Vasile spune:

    “Saracul” Simota nu mai prinde lucrari publice de pe la primari si CJ SA UMFLE PRETURILE LUCRARILOR ?Dar de la CNH ? Umbla cu o dacie veche ,mananca o data pe zi ca sa-l poata plati pe puscariasul Litera Cristi si alti sa-l pazeasca ca e mic si nu se sperie primari sa-i dea bani .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lideri în clasament, primii la pregătiri

FC Hunedoara, lidera Ligii a IV-a, a fost prima echipă din judeţ care şi-a început pregătirile pentru retur. Antrenorul Nelu...

Viena, 10 minute… atenţie, să nu coboare toţi! (II)

Rămân consecvent principiului de a nu polemiza cu cititorii... totuşi, ca răspuns la comentariul postat pentru editorialul meu de ieri,...

Profesorul Alin Cioară, în faţa comisiei de disciplină

Alin Cioară (foto), profesorul din cauza căruia se presupune că s-a sinucis eleva din clasa a X-a de la Liceul...

Închide