Stiri

Jiul aşteaptă sprijin de la primărie

FOTBAL

Reunirea lotului Jiului, programată iniţial pentru ieri, a fost amânată până la o dată necunoscută, întrucât patronul Alin Simota (foto) aşteaptă un răspuns oficial despre implicarea sau nu a factorilor locali în sprijinirea echipei. Puţinii jucători ai Jiului care nu şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract au fost informaţi, telefonic, de către vicepreşedintele clubului, George Boboc, că reunirea echipei se amână. „Am fost informaţi de conducere, că reunirea s-a amânat şi că mâine vom fi anunţaţi când ne vom relua pregătirile”, a declarat jucătorul Mihăiţă Gheorghe. Situaţia echipei Jiul este destul de delicată, după ce opt jucători de bază au fost declaraţi liberi de contract.

3 comentarii la „Jiul aşteaptă sprijin de la primărie

  • Consiliu Judetean de ce nu ajuta clubul Jiul ? Simota cu Molot sunt PNL-isti ,sunt miliardari , primul are puscariasi sa-l pazeasca .

  • Consiliul Judetean a dat 250 de milioane de lei pt ca Jiul sa sarbatoreasca 90 de ani de la infiintare. Ce a facut Simota cu banii? Si apoi, de ce trebuie sa platim noi pentru echipa lui Simota? El a dat ceva bani pentru Consiliu sau pentru alti oameni saraci?

  • „Saracul” Simota nu mai prinde lucrari publice de pe la primari si CJ SA UMFLE PRETURILE LUCRARILOR ?Dar de la CNH ? Umbla cu o dacie veche ,mananca o data pe zi ca sa-l poata plati pe puscariasul Litera Cristi si alti sa-l pazeasca ca e mic si nu se sperie primari sa-i dea bani .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura