Liberalul Rus ar putea trece la UNPR?

Candidatul de până mai ieri al liberalilor la Primăria Petroşani, Adrian Rus, ar putea candida din partea UNPR la funcţia de primar al municipiului,  însă totul depinde de el, susţin reprezentanţii formaţiunii conduse de generalul Oprea.
Adrian Rus a fost tras pe linie moartă de liberali, la scurt timp după ce a fost anunţat în cadru festiv şi în faţa şefilor PNL, drept candidatul liberal la Primăria municipiului Petroşani. În locul său a fost nominalizat candidat chiar un fost membru UNPR, actualul primar al municipiului, Tiberiu Iacob-Ridzi.
Cei de la UNPR Hunedoara recunosc că l-au abordat pe Rus, însă conducerea organizaţiei judeţene spune că nu s-a ajuns la un acord, deocamdată. „Da, am luat legătura cu Adrian Rus şi am avut o discuţie de principiu. Acum vrea un moment de linişte, să se gândească. Şi eu aş face la fel, dacă aş fi păţit ce a păţit el. Mi-a spus că se gândeşte, o să vedem, dar ar fi o treabă bună. Este un om deosebit şi cred că şi acest lucru l-a determinat pe Iacob Ridzi să fugă acolo (n.r. la PNL)”, a declarat preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu. De cealaltă parte, chiar dacă UNPR şi-l doreşte, Adrian Rus ar putea să candideze ca independent la funcţia de primar al municipiului Petroşani. De altfel, omul de afaceri şi-a anunţat plecarea din PNL Petroşani, după ce conducerea liberalilor de la judeţ a recurs la o mişcare de culise pentru a-l înlătura, iar mai apoi a încercat să lase impresia că el a fost de acord cu această mişcare. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.