Au mai rămas 12!

05 gligorOana Mihnea

PNL Hunedoara a validat cea mai mare parte a candidaţilor pentru primăriile din judeţ la alegerile din 5 iunie. Până la începutul lunii martie, liberalii vor avea stabiliţi candidaţii pentru toate cele 69 de primării din judeţ.
Co-preşedintele PNL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), susţine că, în prezent, sunt validaţi de Biroul reunit judeţean al PNL, 57 de candidaţi, rămânând incertă situaţia pentru 12 administraţii locale. Este vorba despre Vaţa de Jos, Buceş, Băiţa, Gurasada, Bunila, Lelese, Uricani, Aninoasa, Rapolt, Sântămăria Orlea, Toteşti şi Turdaş. Chiar dacă au existat unele discuţii în privinţa candidatului pentru Primăria Brad, până la urmă a fost validat Daniel Adam. „Nu există un termen limită pentru validarea candidaţilor, am folosit sondaje de opinie şi cred că până la sfârşitul acestei luni vom avea toţi candidaţii stabiliţi. Nu am întâmpinat probleme, lucrurile şi-au urmat cursul normal. Situaţia de la Brad a fost cu titlu de excepţie. Consider că Daniel Adam are toate şansele să câştige primăria. Este candidatul de care Bradul are nevoie, în condiţiile în care municipiului îi lipseşte perspectiva. Noi mergem cu fruntea sus, sunt convins că am validat persoana potrivită“, a declarat Dorin Gligor, co-preşedinte PNL Hunedoara.

5 comentarii la „Au mai rămas 12!

 • 18 februarie 2016 la 4:00
  Permalink

  La Brad, dacă nu vom câștiga va trebui să justificăm de ce a fost desemnat acest candidat ș nu gen. Bârea. Să nu veniți ulterior să afirmați că cel va validat avea cele mai mari șanse.

 • 18 februarie 2016 la 9:42
  Permalink

  E foarte bine ca domnul Gligor isi asuma raspunderea.Rezultatul candidatului de la Brad sustinut de dansul ne va arata gradul competenta manageriala si maturitatea politica pe care o are acest domn.

 • 18 februarie 2016 la 9:58
  Permalink

  La noi la Brad a castigat vechiul PDL si a pierdut noul PNL .
  Ma Gligoras, maaare bou esti !

 • 18 februarie 2016 la 10:25
  Permalink

  Foarte urât ce să întâmplat la brad de ce nu ați fost corect cum susțineți ca sunteți Dnu Adan nu va câștiga niciodată alegerile celălalt poate avea șanse mult mai mari dar așteptăm rezultatel5e

 • 19 februarie 2016 la 7:38
  Permalink

  Unde intra Gligor se alege praful.Asta nu a construit nimic niciodata un tip opsedat de propriile frustari si de teoria conspiratiei

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.