Liberalii susţin că vor să preia guvernarea

2 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

         Pică Executivul Dăncilă? Preiau liberalii sau cei de la USR guvernarea? Întrebările curg zilnic, dar politicienii noştri nu prea au răspunsuri pe măsura aşteptărilor cetăţenilor.
         ”Nu mai putem să-i lăsăm pe cei de la PSD la putere”
L-am întrebat pe deputatul PNL Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a liberalilor, dacă partidul lui Orban vrea să preia guvernarea în scurt timp?
„Ne dorim să treacă o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă şi vrem să preluăm guvernarea. De mâine, dacă s-ar putea. Încercăm să strângem 234 de semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură, cu una în plus faţă de cât este necesar. Suntem pregătiţi să intrăm la guvernare. Vrem, de asemenea, alegeri anticipate generale, care, conform legii nu pot avea loc decât în primele luni ale anului viitor. Nu mai putem să-i lăsăm pe cei de la PSD să conducă ţara”, a declarat deputatul liberal Lucian Heiuş (foto stânga) pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
       Eligibilă pentru trei ministere
„Consider că soluţia optimă este să ajungem din nou la popor, adică alegeri anticipate”, a afirmat senatoarea Carmen Hărău (foto dreapta). Aceasta susţine că este eligibilă pentru trei ministere într-un viitor executiv PNL.
„În ceea ce priveşte ocuparea unui post de ministru, eu lucrez conştiincios în comisiile de muncă şi în cea economică, o comisie mai complexă, care prinde mai multe domenii. Prin urmare, sunt eligibilă pentru trei ministere. Dar între a fi eligibil şi a fi numit/selectat, este o mare diferenţă. Sunt sigură că şi la nivel de partid, şi cu atât mai mult la nivel personal, în legătură cu mine se vor lua şi voi lua deciziile optime. Nu sunt sub presiunea unei aspiraţii ministeriale, deci nu-mi voi asuma un portofoliu decât dacă ştiu precis că sunt cea mai bună soluţie de opoziţie pentru el, şi pot lăsa, şi acolo, urme bune pe lume! Acum sunt foarte multe lucruri de îndreptat pentru ţară, după dezastrul pesedist, şi în guvern, şi în afara lui, chiar şi în afara politicii“, a declarat Carmen Hărău.(Sorina Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sărbătoriţii lunii august la UAMS Baia de Criş

A mai trecut o lună, iar conducerea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş nu i-a uitat pe cei născuţi...

Uricani: a început reabilitarea parcărilor publice

La Uricani se urmăreşte reabilitarea mai multor zone de parcare publică de pe raza oraşului, prin turnarea unui nou strat...

Încep înscrierile pentru studii de licenţă la Filiala Deva a ASE Bucureşti

Academia de Studii Bucureşti - Filiala Deva organizează sesiune de admitere pentru studii universitare de licenţă Învăţământ la Distanţă, la...

Închide