Liberalii îşi caută candidat pentru Primăria Deva

Liberalii deveni pregătesc campania electorală pentru alegerile parţiale de la Deva, chiar dacă nu se ştie când vor avea loc acestea.
Preşedintele PNL Deva, Tiberiu Balint (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „facem un sondaj intern pentru desemnarea candidatului pentru funcţia de primar al Devei. În şedinţa de săptămâna trecută, fiecare participant a trebuit să scrie pe o hârtie, cinci propuneri pentru un posibil candidat. În câteva zile vom avea rezultatul acestui sondaj. Încercăm, astfel să vedem care este profilul candidatului pentru Primăria Deva”.
În altă ordine de idei, Tiberiu Balint a afirmat că se aşteaptă ordinul prefectului pentru numirea unui alt consilier local la Deva, în locul Claudiei Mihu, care a demisionat din partid. „Următoarea pe listă este Lidia Goia, aşteptăm ordinul de numire de la prefect. Trebuie să menţionez că am avut probleme în Consiliul Local Deva, la alegerea primarului interimar, deoarece nu am avut om în locul Claudiei Mihu. Sebastian Bara a discutat, înainte de şedinţă, cu preşedintele judeţean, Lucian Heiuş şi i-a spus acestuia că votează împotriva candidatului social-democrat. Nu avem nici o problemă cu Bara”, a adăugat liderul PNL Deva. (S. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Europarlamentarul Mircea Diaconu vine la Deva

În cadrul Turului României – Ediţia 2017, europarlamentarul Mircea Diaconu (foto) va ajunge în Deva, pentru a se întâlni cu...

Consiliul Judeţean promite ajutor Primăriei Petroşani

Reabilitarea şoselei de centură a municipiului Petroşani, segmentul cuprins între sensul giratoriu dinspre cartierul Aeroport şi cel de la Biserica...

Anunt Finante, 9.05.2017

Închide