FlashPolitica si administratie

Liberalii hunedoreni strâng semnături împotriva TVA Split

Sorina Popa

Intrarea în vigoare a Ordonanţei nr. 23 din 2017 privind plata defalcată a TVA de la 1 octombrie, e adevărat, doar opţional, urmând ca de la 1 ianuarie 2018 să fie obligatorie, nemulţumeşte mediul de afaceri.
Deputatul Lucian Heiuş (foto), liderul liberalilor hunedoreni, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că PNL a demarat o campanie de strângere de semnături pentru a împiedica, astfel, intrarea în vigoare a acestei măsuri de la 1 ianuarie 2018.
În Biroul Executiv al PNL, am propus să demarăm o campanie de strângere de semnături împotriva Ordonanţei nr. 23/ 2017 privind plata defalcată a TVA. Cu alte cuvinte, nu vrem să se aplice această ordonanţă. La nivelul judeţului Hunedoara, ne-am propus să strângem 5.000 de semnături, în două săptămâni, până în 16 octombrie 2017. Ordonanţa aceasta a intrat deja în Parlament, în dezbateri, pentru a deveni o lege. Suntem convinşi, noi, liberalii, că, dacă vom reuşi să strângem 100.000-150.000 de semnături vom putea împiedica acest lucru. Sperăm, de asemenea, ca PSD să-şi dea seama că aplicarea TVA Split este un dezastru”, a declarat Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.
Deputatul hunedorean susţine că ANAF riscă să intre în colaps, dacă va intra în vigoare, obligatoriu, plata defalcată a TVA. „ANAF riscă să intre în colpas, deoarece nu există personal suficient şi nici structura administrativă pentru a face faţă aplicării. Agenţii economici vor fi văduviţi de 20 la sută din lichidităţi. PNL va solicita ca ministrul Finanţelor să vină la «Ora ministrului», în Parlament, pentru a da explicaţii în legătură cu TVA Split”, a adăugat deputatul liberal.

2 comentarii la „Liberalii hunedoreni strâng semnături împotriva TVA Split

  • Mai „tati” …mai bine ati aduna niste semnaturi , sa mai prindeti ceva putere….ca asta cu „splitul” nu prea tine…. acum sunt ei la PUTERE…???

  • Multi liberali (sper ca nu toti) vor sa se opuna TVA Split pentru ca … nu mai pot fura TVA-ul care revine statului ! Ii intelegem, „saracutii” de ei …

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura