Liberalii hunedoreni se bat pentru locurile din Liga Aleşilor Locali PNL

Sorina Popa

Liberalii hunedoreni savurează deocamdată victoria de la alegerile parţiale de la Deva, dar vineri vor trebui să se întâlnească şi să stabilească mai multe chestiuni organizatorice.
Deşi ar fi trebuit să aibă loc alegeri pentru conducerea Ligii Aleşilor Locali PNL, în data de 2 noiembrie, lucrurile nu s-au derulat astfel, fiind campanie electorală pentru Primăria Deva. Este vorba, în primul rând, de alegerile Ligii Aleşilor Locali PNL, care trebuie organizate până în data de 25 noiembrie, când are loc Congresul Aleşilor Locali PNL, la Cluj Napoca.
Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că în 25 noiembrie se organizează Congresul Ligii Aleşilor Locali PNL, unde se va alege conducerea acestei structuri. „Va fi ales preşedintele şi Biroul de Conducere la acest congres. Până în 25 noiembrie vom organiza alegeri şi în judeţ pentru Liga Aleşilor Locali PNL, o structură nouă. În judeţ, noi, liberalii, avem 33 de primari, 28 de viceprimari, 15 consilieri judeţeni şi 325 de consilieri locali. Toţi vor fi convocaţi pentru data de 2 noiembrie să-şi aleagă conducerea. Biroul de conducere a Ligii Aleşilor Locali PNL va fi format din preşedinte, doi-patru prim-vicepreşedinţi, opt-12 vicepreşedinţi şi 16 membri. Aleşii locali liberali din judeţ încep, aşadar, bătălia pentru posturile respective, anunţându-se candidaturi extrem de interesante.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primăria Deva, obligată să-şi achite datoria către Termocentrala Mintia

Timp de trei ani, din bugetul Primăriei Deva va merge câte un milion de lei anual la Termocentrala Mintia. Banii

Ce cred primarii hunedoreni despre scăderea impozitului pe venit: Măsură bună pentru cetăţeni, dar suferă primăriile

Scăderea impozitului pe venit de la 16 la 10 la sută va afecta serios bugetele primăriilor, susţin şi edilii din...

Răniţi uşor de un autoturism

O mamă şi băieţelul ei de şapte ani au fost implicaţi într-un eveniment rutier cel puţin ciudat. Incidentul a avut...

Închide