Politica si administratie

Liberalii hunedoreni se bat pentru locurile din Liga Aleşilor Locali PNL

Sorina Popa

Liberalii hunedoreni savurează deocamdată victoria de la alegerile parţiale de la Deva, dar vineri vor trebui să se întâlnească şi să stabilească mai multe chestiuni organizatorice.
Deşi ar fi trebuit să aibă loc alegeri pentru conducerea Ligii Aleşilor Locali PNL, în data de 2 noiembrie, lucrurile nu s-au derulat astfel, fiind campanie electorală pentru Primăria Deva. Este vorba, în primul rând, de alegerile Ligii Aleşilor Locali PNL, care trebuie organizate până în data de 25 noiembrie, când are loc Congresul Aleşilor Locali PNL, la Cluj Napoca.
Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că în 25 noiembrie se organizează Congresul Ligii Aleşilor Locali PNL, unde se va alege conducerea acestei structuri. „Va fi ales preşedintele şi Biroul de Conducere la acest congres. Până în 25 noiembrie vom organiza alegeri şi în judeţ pentru Liga Aleşilor Locali PNL, o structură nouă. În judeţ, noi, liberalii, avem 33 de primari, 28 de viceprimari, 15 consilieri judeţeni şi 325 de consilieri locali. Toţi vor fi convocaţi pentru data de 2 noiembrie să-şi aleagă conducerea. Biroul de conducere a Ligii Aleşilor Locali PNL va fi format din preşedinte, doi-patru prim-vicepreşedinţi, opt-12 vicepreşedinţi şi 16 membri. Aleşii locali liberali din judeţ încep, aşadar, bătălia pentru posturile respective, anunţându-se candidaturi extrem de interesante.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura