Liberalii hunedoreni au bătut palma cu Forumul Democrat al Germanilor

Sorina Popa

Ieri, liberalii hunedoreni au bătut palma şi cu Forumul Democrat al Germanilor (FDG) din judeţ. Protocolul încheiat a fost semnat ieri de Monika Matei, preşedinta Forumului Democrat al Germanilor din judeţ şi Lucian Heiuş, liderul liberalilor hunedoreni.
„Noi îi susţinem pe toţi reprezentanţii PNL în alegerile locale din judeţ. Klaus Iohannis a plecat din rândurile noastre, fiind sprijinit de PNL să ajungă preşedintele ţării”, a spus Monika Matei, preşedinta FDG Hunedoara. În Deva, Forumul are 300 de membri, iar la nivel de judeţ sunt 1.500 de membri, susţine Monika Matei.
„Este un demers firesc, pentru că de trei ani de când sunt primar al Devei, am colaborat foarte bine cu Forumul Democrat al Germanilor. Acest protocol dovedeşte, încă o dată, că putem coagula în jurul nostru oameni de calitate”, a spus primarul Florin Oancea, preşedintele PNL Deva.
„Pentru întreg judeţul, buna colaborare cu minorităţile este foarte importantă. Ştim cât de importantă este colaborarea economică cu Germania. Angajamentul făcut este că vom promova toate proiectele majore ale Foru­mului Democrat al Germanilor din judeţ în următorii ani”, a declarat Adrian David, candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.
„Este vorba de sprijinul comunităţii germane la alegerile locale şi de proiecte comune ale noastre. Vrem să aducem cât mai multe investiţii germane în judeţul nostru, care a rămas în urmă din acest punct de vedere”, a afirmat deputatul Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.