Liberalii hunedoreni au bătut palma cu Forumul Democrat al Germanilor

29 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, liberalii hunedoreni au bătut palma şi cu Forumul Democrat al Germanilor (FDG) din judeţ. Protocolul încheiat a fost semnat ieri de Monika Matei, preşedinta Forumului Democrat al Germanilor din judeţ şi Lucian Heiuş, liderul liberalilor hunedoreni.
„Noi îi susţinem pe toţi reprezentanţii PNL în alegerile locale din judeţ. Klaus Iohannis a plecat din rândurile noastre, fiind sprijinit de PNL să ajungă preşedintele ţării”, a spus Monika Matei, preşedinta FDG Hunedoara. În Deva, Forumul are 300 de membri, iar la nivel de judeţ sunt 1.500 de membri, susţine Monika Matei.
„Este un demers firesc, pentru că de trei ani de când sunt primar al Devei, am colaborat foarte bine cu Forumul Democrat al Germanilor. Acest protocol dovedeşte, încă o dată, că putem coagula în jurul nostru oameni de calitate”, a spus primarul Florin Oancea, preşedintele PNL Deva.
„Pentru întreg judeţul, buna colaborare cu minorităţile este foarte importantă. Ştim cât de importantă este colaborarea economică cu Germania. Angajamentul făcut este că vom promova toate proiectele majore ale Foru­mului Democrat al Germanilor din judeţ în următorii ani”, a declarat Adrian David, candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.
„Este vorba de sprijinul comunităţii germane la alegerile locale şi de proiecte comune ale noastre. Vrem să aducem cât mai multe investiţii germane în judeţul nostru, care a rămas în urmă din acest punct de vedere”, a afirmat deputatul Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În comuna Pui se repară stricăciunile produse de inundaţii

Magdalena Şerban Inundaţiile de luna trecută au făcut pagube însemnate în multe comune din judeţ. La Pui, ele au fost...

Ultimatum! Energeticienii de la Mintia vor să oprească termocentrala

Adriana Năstase Au trecut vremurile când erai norocos dacă lucrai la Termocentrala Mintia. Salarii mari, multe beneficii. Acum, însă, asistăm...

Preşedinte nou la Filiala judeţeană a Partidului România Mare

Printr-un comunicat, Partidul România Mare face cu­noscut faptul că în interiorul acestei formaţiuni politice a avut loc un proces de...

Închide