Politica si administratie

Liberalii au pus gheara şi pe Aqualand

Sorina Popa

După mai multe încercări eşuate de a se întruni, ieri, când 20 de membri ai Consiliului Local Deva au fost prezenţi la şedinţă, a ieşit un nou scandal, aşa cum ne-au obişnuit deja aleşii locali.

Vor să dea afară mai mulţi salariaţi
Prima ceartă în şedinţa de ieri s-a pornit de la proiectul de hotărâre iniţiat de consilierul Alexandru Sturza (PNL), privind modificarea organigramei SC Aqualand SRL Deva. Mai precis, Sturza vrea să dea afară mai mulţi salariaţi de la Aqualand, în primul rând, conducerea societăţii, dar şi muncitori. Mădălina Mateucă, de la PDL, le-a atras atenţia, însă, colegilor uselişti că legislativul local trebuie să mai analizeze acest proiect de hotărâre şi apoi să ia o decizie. „Am primit o nouă variantă de organigramă, propusă de Alexandru Sturza. Observ că, în varianta nouă se reduc mai multe posturi de la SC Aqualand. Vreţi să disponibilizaţi oameni. Adică să le desfaceţi contractele de muncă. Gândiţi-vă, însă, înainte de a lua vreo decizie, deoarece riscaţi să fiţi daţi în judecată dacă faceţi asta. Nu aveţi motive pentru care să-i daţi afară pe oamenii ăştia. Toţi politicienii vorbiţi la televizor că trebuie să se creeze noi locuri de muncă şi, acum, veniţi să daţi afară salariaţi de la Aqualand”, a spus consilierul local PDL Mădălina Mateucă. Nici nu s-a aşezat bine pe scaun doamna consilier că, Alexandru Borbeanu (PNL) i-a şi trântit-o drept în faţă acesteia: „Sunteţi ipocrită, dacă vorbiţi aşa. Ce credeţi, că ne vom apuca să plângem că dăm afară doi-trei oameni?“.

Puteri depline pentru administrator
De fapt, ceea ce nu s-a spus la şedinţa de ieri este că aleşii PNL de fapt, doresc să schimbe conducerea de la SC Aqualand şi actul constitutiv al societăţii, ca să-şi pună colegi de partid să administreze firma. Mai mult, ceea ce Sturza a propus este de-a dreptul sfidător. Astfel, în noul act constitutiv al societăţii, apare în loc de asociat unic, municipiul Deva, Consiliul Local Deva, reprezentat de Irinel Faur. Adică, Faur va avea puteri depline la societatea care aparţine, în realitate, devenilor. În plus, Sturza mai vrea şi ca „administratorul să se poată autosuspenda din funcţie pe o perioadă nelimitată, delegând atribuţiile unei alte persoane din cadrul societăţii”. Cu alte cuvinte, aleşii liberali vor să-şi pună pilele acolo şi să facă tot ce vor cu banii obţinuţi la Aqualand. Şi, pentru că au majoritatea în CL Deva, ei au reuşit să treacă acest proiect.

8 comentarii la „Liberalii au pus gheara şi pe Aqualand

  • LIBERALI VOR SA FALIMENTEZE AQUALAND,PENTRU AL CUMPARA PE UN PRET DE NIMIC, TURNATORUL SECURIST MOLOT.

  • cel sau cea care a scris articolul prob abil este de 2-3 zile in presa si nu stiu nimic, la inceputul anului administratorul a fost schimbat la aqualand dar fostul administrator nu a vrut sa elibereze postul plus ca primarul munteanu a incercat sa il impiedice pe faur irinel sa primeasca postul de administrator, despre acest lucru de ce nu scrieti in articol sau cati bani a furat primarul pana sa construit aqualand-ul plus multe alte neregului care mai sunt acolo, oricum toti cei care scriu aici impotriva PNL(USL) sau sunt platiti de catre PDL ca si cei care scriu la acest ziar, teoretic presa trebuia sa fie apolitica dar se pare ca cei de la mesagerul sutn PDL-listi inraitii ca am mai citit si alte articole in care critica USL si in care cei de la PDL, UNPR, UDMR si alte formatiuni politice de la putere sunt laudate desi nu au facut mare lucru sau chiar nimik mai mult au furat.

  • Anomin de la ora 8 ;29, precis esti in hot liberal din gasca lui Molot ,citeste Ziarul Hunedoreanului ,care este a lui Molot ,sau vizioneaza programele de la HD-TV a lui Molot sau Antena 1 Deva a lui Marginean, sunt neutru nu tin cu nici un partid.Voi asatia de la USL cand cineva nu este de acord cu voi sariti ca hienele ,iar in centru la demonstratii ,ati adunat toti boschetari din oras care primesc si ei cateva pahare de tuica.

  • cine ne reprezinta interesele din partea pnl !!!Bratienii cred ca se rasucesc in morminte!!!
    o parasuta viceprimar,un hot(stim ce ai facut la fosta firma de asigurari unde ai lucrat) consilier nou, un securist presedintele CJ si mai multi analfabeti consilieri locali!

  • citind acest articol se pare ca micuta „pupincurista” nu mai prea are ce cauta pe la Aqualand unde mai mergea din cand in cand sa se mai spele si ea de mirosul de spray ca de parfumuri nu cred ca a auzit.

  • lasa ca a fost mai bine la Aqualand cu hotul lui MIRCIA MUNTEAN de la UNPR si gasca lui de derbedei si hoti ordinari.

  • UNPRISTI AU FURAT CU NESIMTIRE, ACUM LI SA CAM TAIAT MACAROANA

  • Gaby 147 acum au sa fure liberali tai cum au furat de cand sa infintat partidul vostru,liberalii ca sa poata fura la-u inlaturat pe Alexandru Ioan Cuza ,si au adus pe Carol, Bratieni erau cei mai mari hoti ,tot guvernul liberal a inabusit in sange rascoala din 1907 ,a ucis 17 mii de tarani nevinovati , care cereau o bucata de paine , in 1933 tot liberali au inabusit grevele muncitorilor de la Grivita ,Resita ,Lupeni ,ucigand mii de grevisti,PNL un partid patat de sangele poporului ,in toata istoria lor liberali au tinut cu bogatasi ,cu mosieri ,acum aveti exemplu pe Molot.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura