Liberalii au depus listele pentru Consiliul Judeţean şi pentru Primăria Hunedoara

Oana Mihnea 02 pnl (1)

Ieri, PNL Hunedoara a depus la Biroul Electoral Judeţean, lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Hunedoara. Liberalii de la noi din judeţ îşi propun să fie învingători.
În fruntea listei, actuala tripletă din conducerea CJ
Susţinuţi de un grup de oameni, candidaţii de pe lista PNL pentru CJ Hunedoara s-au înscris oficial în cursa electorală din vară. Potrivit conducerii judeţene a PNL, partidul vrea să obţină 17 mandate de consilieri judeţeni. „Aş dori să le mulţumesc celor peste 30.000 de locuitori ai judeţului Hunedoara, care au semnat pentru susţinerea listei de candidaţi la CJ a PNL. Vreau să le urez succes tuturor celor care au venit în faţa electoratului pentru a-şi pune experienţa dobândită şi entuziasmul tinereţii în slujba cetăţenilor judeţului nostru“, a declarat Bogdan Ţîmpău, preşedintele PNL Hunedoara.
La scurt timp după depunea documentaţiei necesare înscrierii candidaturii, actualul preşedinte al CJ a ţinut să puncteze meritele echipei liberale. „Am venit cu cea mai importantă şi performantă echipă politică din judeţul Hunedoara, pentru a depune candidaturile, opţiunea noastră pentru CJ. Toţi colegii de pe listă au fost prezenţi şi m-a onorat să fiu susţinut de toţi cei 43 de primari liberali din judeţ. Ne dorim să avem succes şi să câştigăm. Cu siguranţă se va întâmpla acest lucru, pentru că parteneriatul nostru, al echipei liberale, este cu fiecare cetăţean din judeţ“, a precizat Adrian David, primul pe lista candidaţilor pentru şefia CJ Hunedoara.
Următorul pe lista PNL pentru judeţ formată din 33 de liberali, este Dorin Gligor, care şi-a depus candidatura, în primul rând, cu gânduri de responsabilitate pentru hunedoreni, aşa cum a menţionat ieri. A treia candidatură depusă este cea a Vetuţei Stănescu, în prezent vicepreşedinte CJ. „Lista este constituită din oamenii cu experienţă, oameni noi, femei, care au un cuvânt de spus în dezvoltarea judeţului. Ne propunem să fim câştigători şi să conducem judeţul şi să îl dezvoltăm aşa cum am făcut-o şi în ultimii ani“, a precizat Vetuţa Stănescu. La oficializarea candidaturilor au participat majoritatea primarilor liberali din judeţ, dar şi deputatul Carmen-Eleonora Hărău şi senatorul Dorin Păran.
Viorel Arion, în cursa pentru al doilea mandat02 pnl
Tot ieri, primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, şi-a depus  candidatura pentru un nou mandat în fruntea primăriei şi în acelaşi timp, lista candidaţilor liberali pentru Consiliul Local Hunedoara.   Primarul în exerciţiu a fost însoţit de întreaga echipă aflată pe lista consilierilor locali, de Carmen Hărău, deputat de Hunedoara şi de colegi liberali din municipiu. Încrezător în victorie, primarul Viorel Arion a declarat că vrea să continue cu investiţiile realizate pentru hunedoreni în aceşti patru ani. „Avem un ştrand nou, un nou parc industrial, casă de bătrâni, şcolile au fost reabilitate, străzile din cartierele municipiului nostru sunt refăcute. Am atras investitori, am creat locuri de muncă. La spitalul municipal am efectuat lucrărie de modernizare în mai multe secţii, am adus aparatură nouă, construim heliportul. Sunt doar câteva din investiţiile realizate pentru hunedoreni. Vom continua. Cu mai multă putere şi încredere”, a declarat Viorel Arion, primarul în funcţie al municipiului Hunedoara, la depunerea candidaturii pentru al doilea mandat în fruntea oraşului de pe Cerna.

3 comentarii la „Liberalii au depus listele pentru Consiliul Judeţean şi pentru Primăria Hunedoara

 • 25 aprilie 2016 la 7:56
  Permalink

  Ce investitotri ai atras Arioane? nu ti-e rusine sa minti?

 • 25 aprilie 2016 la 9:13
  Permalink

  Arion minte asa cum respira.

 • 26 aprilie 2016 la 9:09
  Permalink

  Cum ziceam si la ceilalti, in luna lui mai in loc de miros de flori, din nou se simte duhoare de laturi electorale si ura viscerala fara consistenta si fara motiv.
  Iubiti-va, nu fiti ipocriti, oricum de tine alegatorule nu depin de nimic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare