Politica si administratie

Liberalii, alegeri la femei şi seniori

Noua președintă a organizației județene a Femeilor Liberale este Maria Czane (foto sus), directorul Oficiu­lui de Poștă Hunedoara. Ea a fost aleasă în urmă cu câteva zile în aceas­tă funcție.

Recunoscătoare și onorată
Carmen Hărău, care a deținut func­ția respectivă, nu s-a mai înscris pen­tru un nou mandat în fruntea femeilor liberale din județ. „Un nou început ! Aleasă presedinta Organizației Femei­lor Liberale din județul Hunedoara. Sunt recunoscătoare, onorată și obli­gată deopotrivă de încrederea pe care mi-ați acordat-o!”, a scris Maria Czane pe Facebook.
Au fost alegeri și la seniorii liberali. „Seniorii sunt cei care au demonstrat implicare, spirit organizatoric, deter­mi­nare și perseverență și știu că pot să sprijine în orice moment activitatea politică liberală cu experiența și înțe­lep­ciunea dobândită de-a lungul vieții și activității profesionale.
Îl felicit pe președintele ales Nelu Ardelean, felicit noul Birou Politic Județean și le mulțumesc încă o dată că ne sunt alături, că duc mai departe mesajul liberal și, mai ales, că ne sunt adevărați mentori.
Îi asigur de întregul meu respect și de susținere în activitățile pe care le desfășoară”, a declarat deputatul PNL Vetuța Stănescu, președintele organi­zației județene Hunedoara a PNL.
Nelu Ardelean (foto, împreună cu Vetuța Stănescu) a fost ales în funcția de președinte al seniorilor liberali din județ. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura