Actualitate

Legalitate, joc și riscuri la păcănele online

Cum astăzi dispunem de legislație și autorități care supraveghează și reglementează acest domeniu, jocul la păcănele la sală sau la pacanele online este, dacă nu cu mai multe câștiguri, măcar mai sigur.

Astăzi jocul este accesibil în mai multe formate, inclusiv online sau prin aplicații pe telefonul mobil. Însă acest lucru nu ar fi fost posibil dacă autoritățile nu ar fi devenit conștiente de valoarea de impozitare a încasărilor și profiturilor, care pot aduce venituri importante la bugetele comunităților.

 

Care este autoritatea care controlează jocurile de noroc din țara noastră?

Pentru a putea opera servicii de tip cazino și jocuri de noroc, orice sală de jocuri, cazino sau platformă online trebuie să obțină licență de la ONJN sau Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Aceasta este instituția statului desemnată să legifereze și să controleze această formă de divertisment.

De aceea aici puteți face verificări dacă doriți să vedeți dacă o firmă sau un brand are licență de funcționare, aici puteți face plângeri dacă observați nereguli și tot aici puteți apela dacă doriți să fiți antreprenor în domeniu.

Pentru siguranță și protecție este bine să jucați doar pe platforme cu licență în țara noastră, mai ales că acum, cele mai importante branduri din lume sunt legitimate cu site-uri sau săli de jocuri și în România.

 

Cui se adresează jocurile de noroc la sală, cazino sau online?

Oricare ar fi tipul sau forma de funcționare, acest gen de jocuri se adresează doar celor care au vârsta peste 18 ani. Fiind vorba despre un domeniu unde se pot face plăți cu cardul și este nevoie de maturitate și responsabilitate, este firesc să se fie doar pentru cei care sunt majori și pot răspunde pentru acțiunile lor.

Orice încercare de a înșela vigilența operatorilor poate duce la anularea câștigurilor și/sau la suspendarea conturilor.

 

Care sunt riscurile jocurilor de noroc?

Primul risc este acela de a pierde suma cu care ați alimentat, fără a obține niciun câștig.

Un alt risc este acela de a crede că există o strategie sau că după un anumit număr de situații cu pierderi, obligatoriu vine un câștig.

Jocurile de noroc nu sunt o sursă de venituri, însă ele pot aduce câștiguri mai mari sau mai mici. Însă câștigul nu este o regulă, oricât de experimentat ar fi jucătorul.

Un alt risc posibil este acela al dependenței, de aceea, jocul trebuie să fie mereu echilibrat și ținut sub control.

 

Betfair casino online este o platformă de jocuri care se implică și susține un joc cât mai responsabil!

Vârsta minimă este de 18 ani.