Lecţie de moralitate dată de doi elevi

03 bani leiDoi copii, de 10 şi 11 ani, au uimit ieri jandarmii desemnaţi cu supravegherea Prefecturii judeţului Hunedoara. Dragoş M. şi Paul D., ambii elevi la Colegiul Naţional Decebal, au găsit în faţa Prefecturii mai multe bancnote, suma cărora ajungea la valoarea unui salariu minim pe economie.
Cu banii în mână au mers direct la unul dintre jandarmii de la Prefectură, spunându-i că ei au ceva care trebuie returnat proprietarului.
Gestul celor doi copii i-a impresionat pe cei care erau de faţă, cu atât mai mult că Dragoş şi Paul au o vârstă la care puteau găsi o întrebuinţare a banilor. La faţa locului a fost chemat un poliţist care a preluat bancnotele în baza unui proces verbal, urmând ca păgubitul să şi le recupereze de la Poliţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu, în cursul zilei de ieri nimeni nu a reclamat paguba, proprietarul bancnotelor fiind aşteptat în continuare pentru a le recupera. (N.Bumbac)

One thought on “Lecţie de moralitate dată de doi elevi

  • 10 mai 2016 la 22:16
    Permalink

    Cand dai o lectie trebuie sa fie un adresant. Din articol nu reiese cui i-au dat o lectie cei doi elevi. Sigur ca ei merita toate aprecierile pentru gestul lor. Sunt un exemplu de civism.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare