Laurenţiu Reghecampf a demisionat de la echipa din Emirate

20 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Antrenorul român Laurenţiu Reghecampf (foto) a de­mi­sio­nat de la cârma echipei de fotbal Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, a anunţat clubul pe Twitter.
Demisia lui a survenit după chiar prima etapă a sezonul 2020-2021, în care Al Wasl a fost învinsă acasă vineri cu 4-1 de Bani Yas, formaţie pregătită de Daniel Isăilă.
„Clubul de fotbal Al Wasl aprobă demisia lui Laurenţiu Reghecampf şi îl numeşte antrenor interimar pe Salem Rabie, care va conduce antrenamentele în perioada urmă­toa­re, până la venirea unui nou antrenor”, a anunţat clubul.
Laurenţiu Reghecampf se afla la Al Wasl din 2019, echipa încheind pe 8 sezonul precedent, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.
În presa sportivă se speculează că Reghecampf va reveni să antreneze echipa FCSB Bucureşti. Până acum, acesta n-a con­fir­mat, dar nici nu a infirmat aceste speculaţii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ministrul vrea continuarea jocurilor în sălile de sport

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe (foto), a avut luni o întâlnire de lucru cu reprezentanţii federaţiilor naţionale sportive -...

FUTSAL. West Deva la primul turneu de sală din Liga a II-a

Primul turneu al Ligii a II-a de fotbal în sală se va disputa la Timişoara, de vineri până duminică, cu...

Sume datorate acționarilor/asociaților – comportament fiscal negativ

În conformitate cu prevederile art.121, Selectarea contribuabililor/plătitorilor pentru inspecția fiscală, alin.(1) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu...

Închide