Laurenţiu Nistor vrea mai multe locuri la terapia intensivă pentru bolnavii de Covid

26 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

În prima zi de lucru ca preşedinte al Con­sil­iului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto) a avut o întâlnire cu subprefectul Dorel Bretean, directorul executiv al Direcţiei de Să­nă­tate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, dr. Emil Stoica Mariş şi cu Şefa Labo­ra­to­rului din cadrul SJU Deva, dr. Mihaela Stoian.
Tema întâlnirii a fost asigurarea tuturor con­diţiilor pentru ca instituţiile sanitare aflate în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara să fie mobilizate pentru a putea gestiona efi­cient acest nou val pandemic de coronavirus.
„Împreună am analizat posibilitatea extin­derii numărului de paturi la secţia de Terapie Intensivă, acolo unde se duce cea mai grea luptă cu acest virus nemilos, precum şi iden­ti­ficarea soluţiilor pentru ca numărul testelor Covid-19 realizate la SJU Deva să crească. Trecem printr-o perioadă dificilă în care luptăm cu un duşman încă necunoscut, care face în fie­care zi victime. De aceea, prevenţia, mă­surile sanitare, dar şi pregătirea sistemului medical sunt obligatorii pentru a trece cu bine, cu toţii, peste această pandemie”, a declarat Laurenţiu Nistor, noul preşedinte al Consiliului Judeţean. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Iulius Bedea: Voi fi primarul tuturor simerienilor!

Sorina Popa Noul primar al Simeriei, Iulius Bedea (foto), a depus, ieri, jurământul de credinţă, la fel ca şi cei...

Pui: Primarul Victor Stoica, învestit pentru a şasea oară

Magdalena Şerban În prezenţa secretarului de stat în Minis­terul Dezvoltării şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Hunedoara, Vetuţa...

Hărău: aleşii comunei au promis, jurând

Magdalena Şerban Recent, în prezenţa reprezentantului Pre­fecturii Hunedoara, primarul şi membrii noului Consiliu Local constituit la Hărău au depus jurământul...

Închide