Laurenţiu Nistor: Nu mi-e ruşine să muncesc. „Micul Napoleon” de la PNL are probleme de moralitate

4 decembrie 2016 | 48 Comentarii | Publicat in: Electorale, Flash

02-laurentiu-nistor-794x515Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara şi candidat la Camera Deputaţilor, Laurenţiu Nistor (foto), este de părere că toate meseriile trebuie respectate în egală măsură pentru simplul motiv că în spatele fiecăreia se află câte un om.
Declaraţia acestuia survine în contextul atacurilor fără precedent şi jignitoare pe care preşedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, continuă să le facă la adresa candidatului PSD Hunedoara la Camera Deputaţilor. Laurenţiu Nistor crede că liberalul din Alba ar trebui să-şi analizeze mai atent ieşirile nervoase, înainte de a face afirmaţii jignitoare la adresa unor oameni care muncesc din greu şi care nu vor reuşi să adune nici măcar în cinci ani, atât cât a câştigat Roman într-o singură lună.
„Tractorist, drujbist, instalator, mecanic, învăţător, medic, jurist, economist. Sunt doar câteva meserii pe care le întâlnim în viaţa de zi cu zi şi în spatele cărora stau vecinii noştri, prietenii noştri, oameni simpli, la fel ca noi. Nu înţeleg de ce dl. Roman, un om care se pretinde că este educat, urăşte oamenii care au şi alte ocupaţii în afara celei de politician? Ceea ce trebuie să înţeleagă dl. Roman este că, în ciuda atacurilor sale, mie nu-mi este ruşine să muncesc, chiar dacă trebuie să urc pe tractor sau să tai lemne cu drujba”, a spus Laurenţiu Nistor.

Calificat ca membru în CA
Preşedintele PSD Hunedoara s-a arătat surprins că liderul liberalilor hunedoreni nu a venit în faţa electoratului cu ideile sale, cu proiectele pe care candidaţii PNL doresc să le propună Parlamentului, asta, dacă vor ajunge acolo. În acest context, Laurenţiu Nistor a menţionat că, date fiind multiplele prezenţe ale preşedintelui interimar PNL Hunedoara în diverse consilii de administraţie, de la bănci până la firme de automobile, acesta ar fi trebuit să mustească de iniţiative publice. Că nu este aşa, se poate vedea din discursul fără conţinut al preşedintelui de împrumut al liberalilor din Hunedoara.
„Dl. Roman este supranumit de colegii săi «Micul Napoleon». Au spus-o cu voce tare chiar liberalii, la mitingul organizat la Deva. Cred că se refereau la faptul că dl. Roman a reuşit performanţa de a îndeplini, în paralel, mai multe funcţii. După ce a plecat de la Ziarul Unirea, din Alba Iulia, domnia sa a urcat rapid în fotoliul de director adjunct în Ministerul Apărării Naţionale, apoi s-a calificat în «meseria» de membru al consiliilor de administraţie. Aşa că îl regăsim pe moralul «Mic Napoleon» în consiliile de administraţie de la CEC, Eximbank şi la două firme de construcţii de automobile, după cum singur scrie în CV-ul său. Mai târziu, datorită experienţei acumulate, trece şi la Comisia de supraveghere a asigurărilor”, a dezvăluit Laurenţiu Nistor.

Peste 187.000 de euro într-un an
De altfel, chiar ziarul la care a lucrat Roman a publicat un articol din care rezultă că actualul PNL-ist şef peste hunedoreni a câştigat nu mai puţin de 187.754 euro net, într-un singur an. Şi asta, doar pentru că a fost membru în diferite consilii de administraţie ale unor companii sau instituţii publice! Asta da, plată!
Scrie ziarul „Unirea” că Roman a câştigat, în anul 2007, sume grase, care adunate ajung la 674.219 lei (6,7 miliarde lei vechi), adică o medie de 56.185 lei lunar, bani în mână. „Este un venit frumuşel la care un tractorist, drujbist, instalator sau profesor nici măcar nu visează“, a arătat Laurenţiu Nistor, candidat PSD la Camera Deputaţilor. (Biroul de presă)

(Comandat: PSD  Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160007)

Comentarii (48)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. victor spune:

  De ce nu-ti place “tractorist” d-le NISTOR?!

 2. Codin Maticiuc spune:

  Victore, ai citit pana la tractorist. Poti fi mai prost de atat?

 3. Du-te Ba Tractoristule! spune:

  Dispari bai tractorist nesimtit, incult si mojic.
  Ne-am saturat de incompetenti care vor doar sa conduca.
  Ai facut scoala la fara frecventa si te crezi “erudit”.

  Ia zi cum ai aranjat voturile cu mitropolitul?
  Este data inregistrarea audio cu tine pe stiripesurse. ro

  Vezi ca si colegii tai din PSD s-au saturat de fitele tale de necioplit.
  Te lucreza pe la spate si tu habar n-ai…

  Vei ramane un taranoi toata viata, oricate functii ai avea sau cat te spoiesti.

 4. victor spune:

  Cand te numesti “Codin Maticiuc”, orice comentariu e de prisos!

 5. Marcela spune:

  @ Du-te Ba Tractoristule. Vezi ce a spus purtatorul de vorbe la Sibiu. Nu mai papati r.. Pana la urma a fii tractorist trebuie sa stii ceva, urangutanii de la PNL nu pot fireste. Crapa PNL-istii de ciuda, nescolarizatii. Apropo, cum stati la Consiliul Judetean, domnii de la PNL?

 6. Marius spune:

  @ Victore, cred ca ti-a luat mult sa citesti. Tu esti obisnuit cu carti de colorat sau eventual carti cu fotografii. Nistore, calca-i pe grumaz. au furat 12 ani, a venit timpul sa plateasca.

 7. Lupeneanul spune:

  Numai cei care s-au obisnuit sa fure si sa fenteze legea nu stiu ce inseamna munca, chiar si cea de tractorist, drujbist, etc, meserii pe care le detin majoritatea votantilor. Imbuibatilor si incultilor nu mai jigniti pe cei care muncesc!!!

 8. GuzmanElPescaro spune:

  Nistore te iubim. PNL niste infecți!

 9. Stefan spune:

  Forza Psd…felicitări Nistor.

 10. daciana spune:

  Rusine este sa furi..nu sa muncesti!

 11. diaconu g. spune:

  Este usor sa arunci cu noroi in niste oameni care nu au pete ? cei care arunca vorbe fara sa aibe nici un temei , sunt doar pacalici . In judetul nostru de ce am mai dori PNL ? PNL HUNEDOARA …. oameni patati care si-au dovedit incompetenta . deci despre ce vorbim . Acum la alegeri , eu zic sa puneti stampila acolo unde va indruma ratiunea si gandirea logica , aveti de ales intre oameni curati si oameni patati . Eu zic ca si cei din PNL vor vota PSD de data asta .

 12. Bal Cristina spune:

  Miciii Napoleoni au probleme la cap.

 13. Alina spune:

  Galbejitilor!!! Nu mai știți cum sa loviți… invocați tot felul de meserii plauzibile de altfel, poate, poate o mai scoateți de o jignire… DEGEABA… nu vă mai chinuiți ca nu va mai votează nimeni… oamenii s-au săturat de voi ca de ciuma

 14. Tibi spune:

  PSD -ul este de partea oamenilor care duc greul in aceasta tara.Toti cei care aveti grija zilei de maine votati PSD .

 15. Boby spune:

  Rusine PNL!nu aveti pic de imaginatie …

 16. Marcel spune:

  In ziua de azi daca sti sa conduci un tractor sau eventual sa tai cu drujba ajungi sa fi criticat..suntem un popor de toata jena!

 17. Ionut spune:

  La noi in Romania, cand nu ai nici o sansa ,multi arunca doar cu noroi in munca altora ..

 18. Paul spune:

  Nu stiu zau cati ar fi in stare sa conduca un tractor la cat de fini intelectuali se dau si la cat acuza pe altii ca fac ceva

 19. Paul spune:

  Nu va place cu tractorul … numai cu passatul

 20. Marius spune:

  Să știi să muncești nu-i o rușine.

 21. Alessia spune:

  “Omul este cel mai crud animal” spunea candva Friedrich Nietzche, aceasta vorba dovedindu-se din ce in ce mai des de catre anumite personaje din PNL. Terminati odata cu ura si ciuda asta constanta pe care o purtati, macar acun incercati sa fiti mai buni si sa nu mai aruncati cu noroi in oameni care incearca sa salveze judetul acesta. Nimic nu se rezolva in lumea asta cu ura! Mai bine puneti umar langa umar si incercati sa aduceti judetul acesta pe drumul cel bun! Succes domnule Nistor! Doamne ajuta sa fie bine si sa ne ajutati sa iesim din mizeria in care am fost bagati pana acum.

 22. alexandramaria spune:

  Promovati-va prin fapte pozitive, nu prin denigrarea altora. 11 decembrie PSD

 23. Elena spune:

  Votati PSD! Rusine PNL !

 24. Oana spune:

  Nu va e rusine sa vorbiți așa despre meserii ?
  11 Decembrie PSD

 25. roxi spune:

  Succes Domnul Nistor, succes PSD

 26. valentin spune:

  Mult succes, domnule Nistor !

 27. Miha spune:

  Felicitări domnul Nistor pentru toate realizările facute in judetul nostru.In catevcateva luni se vad rezultate față de cei 12 ani

 28. Carmen spune:

  Votăm PSD în 11 decembrie!
  Nu uitați.Faptele sunt cele care susțin politica social-democrată.
  Guvernul PONTA a depus bani în contul bugetarilor prin reîntregirea salariilor tăiate de PDL- acum PNL.

 29. Cosmin spune:

  Votam PSD
  Lumea s-a saturat de mizeria pnl

 30. Cosmin spune:

  La PSD-isti nu le este rusine sa munceasca in orice meserie,pentru ca tot timpul au fost alaturi de clasa de mijloc,pe cand voi PNL-istilor nu astiut decat sa furati de la acestia si sa dati doar la cei bogati. Bravo d-le Nistor.

 31. Achim Graziela spune:

  Mult succes pe mai departe, domnule Nistor!!!
  Oamenii vă sunt alături!

 32. Dan spune:

  Liberalii astia au un tupeu extraordinar. Dupa ce ca a facut parte din diferite companii si a incasat foarte multi bani ar tupeul sa aduca jigniri. RUSINE FLORIN ROMAN!

 33. Stetco Monica spune:

  Succes domnule Nistor !

 34. Toma Ioan spune:

  Pe data de 11 decembrie votăm PSD.

 35. Alin spune:

  Cine este Florin Roman si ce reprezinta el pentru Hunedoara?!
  O fi inca un fripturist tipic PNL
  ori un viitor penal asa cum vad ca ajung mai toti luminatii PNL-ului judetean…..

 36. alin spune:

  f bine Nistor. succes PSD!

 37. Dorin FLorea spune:

  Nistor a muncit ca sa-si angajeze rudele la cabinetul parlamentar. A mai muncit ca sa-si ia duploma de licenta la 50 de ani. Asa lider oare ne dorim noi in Hunedoara? PSD a distrus acest judet. Nistor e de peste zece ani la varful piramidei din Hunedoara, ce a facut toti anii astia ca sa ne mearga mai bine?

 38. Cristi spune:

  Votați voi PSD, ca noi restul, oamenii normali o sa votam cu ce e bine pentru tara asta! PSD-ul reprezinta la momentul actual o infecție pentru România, o infecție care nu vrea sa mai dispară. Dar o sa dispară cât de ***ând!

 39. Florentina spune:

  Problema in cazul lui Nistor nu este meseria, ci ceea ce a facut in fruntea judetului pentru aceasta zona. Si mai ales ce isi asuma in continuare sa faca in Parlament. Mie mi se pare grav sa candidezi pentru o functie (cea de presedinte de Consiliu Judetean) si apoi, dupa numai 6 luni, sa vrei un loc caldut in Parlament. Asta mi se pare o inselatorie a electoratului si cred ca pe asta trebuie dezbatut, nu pe meseria lui. Ori tocmai aceasta dezbatere o evita Nistor.

 40. Andreea spune:

  Sunt fantastici pesedistii astia. In loc sa vina la o dezbatere fata in fata cu liberalii sa ne spuna ce au facut ei din ce au promis in 2012 si ce au de gand sa faca in continuare, o dau inspre scandaluri si victimizari din astea ieftine. Dar la unii votanti probabil asta tine.

 41. Cristina spune:

  Nu faptul ca ai fost un muncitor simplu este o problema domnule Nistor, ci ca postura unui om venit dintre cei simpli nu ai facut nimic pentru ei. Asa ca terminati cu victimizarea si faceti lucrurile pentru care oamenii v-au votat. Altfel va trimitem acasa.

 42. Vlad spune:

  Cred ca cel de la PNL nu a vrut sa jigneasca muncitorii simpli, ci sa scoata in evidenta incapacitatea lui Nistor de a ne conduce. Si daca Nistor e atat de mandru de meseria lui, de ce a simtit nevoia sa faca o facultate dupa ce trecuse de mult de prima tinerete. Ca pentru a fi ales nu ai neaparat nevoie de facultate.

 43. Iulian spune:

  As fi mai interesat sa aflu ce vreti sa faceti pentru Hunedoara in Parlament, decat sa va victimizati. Mai ales ca voi sunteti specialisti in a arunca cu noroi.

 44. Ghita spune:

  La scandal se pricep cel mai bine pesedistii. In loc de victimizarea asta penibila, mai bine ne-ai explica cum te-a dus capul sa negociezi voturi cu Biserica.

 45. Ovidiu spune:

  Unii oameni au mai mult de 2 neuroni….restul sunt Pnl-isti.Dupa 11 decembrie Pnl va sta ascuns sa nu cumva sa dea explicatii pentru rezultatele dezastroase 🙂

 46. Madalina spune:

  Ce munca stii tu? Ai muncit tu vreodata in viata ta? Este mare rusine ca ai fost facut tractorist, aceasta meserie foarte nobila nu trebuie asociata cu numele tau!

 47. Novac Georgiana spune:

  Munca pentru psd inseamna furt si minciuna, nimic mai mult!

 48. Dorina spune:

  Lista candidaților PSD-ului are mulți tineri capabili.
  Votez PSD și cred în România

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Revitalizarea zonei Stadionului Mecanica, la un pas de implementare

Magdalena Şerban De curând, conducerea Primăriei municipiului Orăştie a redepus, pentru finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional, proiectul „Revitalizarea zonei...

Bulina neagră, 5.12.2016

Alina Nadia Ardeleanu, din Uricani Pentru că nu se prezintă la termenele de judecată în dosarul în care este acuzată...

La Bucureşci, tradiţia se menţine de ani buni

Copiii din oraşele şi comunele hunedorene aşteaptă micile cadouri din partea administraţiilor publice locale, aşa cum au fost obişnuiţi, an...

Închide