Laurenţiu Nistor, în grupul de evaluare a îndeplinirii programului de guvernare

24 septembrie 2018 | 5 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat ieri, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, un grup de lucru care se va ocupa alături de premierul Dăncilă de evaluarea miniştrilor.

„Am hotărât înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestiunea resursei umane din PSD şi analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare, un grup format din nouă colegi, cu precizarea că acest grup nu se ocupă de evaluarea miniştrilor, acţiune de care se ocupă doar doamna prim-ministru, ci doar de a verifica în mod constant şi de a informa periodic BPN şi pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent şi liderii de grup, pentru că vorbim de acţiunile care trebuie să se îndeplinească de către Guvern, precum şi cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament în realizarea programului de guvernare”, a afirmat Liviu Dragnea.
„Membrii grupului sunt Doina Pană, Dragoş Benea, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Constantin Rădulescu, Laurenţiu Nistor (foto), Marius Dunca, Gabriela Zetea şi Codrin Ştefănescu”, a spus Liviu Dragnea.
După referendumul pentru familie, va începe evaluarea miniştrilor Cabinetului Dăncilă. Judeţul Hunedoara are un reprezentant în Executiv, pe Natalia Intotero, care deţine portofoliul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  Poate se va moderniza drumul DN 7A (Cheile Jietului) ca isi rup masinile cetateni vaii jiului pentru a ajunge la Voineasa sau pe Transalpina , drumul spre Herculane , Gara Petrosani , Termoficarea in valea jiului , investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan , Domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Vulcan , Schi la Petrila , … iar Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … Valea jiului a votat de 28 ani cu PSD !!!

 2. Neutru spune:

  Bah, de 28 de ani nu v-ati dat seama ca sunteti tâmpiti? Din cauza voastra suntem singurul judet rosu din Transilvania. Huo psd-istilor!

 3. Hunedorean spune:

  Da cu pensiile speciale sunteti in grafic?
  Parca cel mai mare venit la stat in Romania trebuia sa fie al sefului statului!
  Va bateti joc de o tara intreaga!
  Rusine!

 4. Gore spune:

  Gargara si vorbe goale. Psdistii, niste escroci ordinari.

 5. Neutru spune:

  Ref. “Neutru” — Vorbeste /scrie in numele tau, nu in numele altora ! Esti un postac nenorocit al sistemului ? Nu mai fura identitati !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 25.09.2018

Nicuşor Marian Kalanios, din municipiul Vulcan Pentru că, împreună cu alţi cinci complici, au comis mai multe tâlhării şi furturi...

Bulina albă, 25.09.2018

Avram Iancu, bibliotecar şi polisportiv din Petroşani Pentru că îşi continuă proiectul de a înota pe Marea Neagră, de pe...

Gura lumii, 25.09.2018

 Vorbesc gurile rele că o duduie de pe la noi, cu funcţie importantă, minte de îngheaţă apele. Cică respectiva a...

Închide