Laurentiu Nistor, ales vicelider al deputatilor PSD din Parlament

1 septembrie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Nicolle Ebner

Social-democraţii hunedoreni au de ce să fie mândri. Ieri, odată cu începerea noii sesiuni parlamentare, deputatul Laurenţiu Nistor (foto) a fost ales, la nici doi ani de activitate în Parlamentul României, viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Echipă nouă, pentru revigorarea activităţii
Noul lider de grup al PSD, în Camera Deputaţilor, este Mircea Duşa, a anunţat Victor Ponta, în urma şedinţei de ieri, a Biroului Permanent Naţional. Duşa, care a declarat că îşi doreşte să revigoreze activitatea grupului, astfel încât fiecare membru să fie util, îl înlocuieşte pe Viorel Hrebenciuc, fost lider al deputaţilor PSD, timp de 10 ani. Printre cei nouă vicelideri ai grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor a fost ales, cu unanimitate de voturi, şi parlamentarul hunedorean Laurenţiu Nistor. Numai în sesiunea februarie-iunie 2010, Nistor a avut patru interpelări, o declaraţie politică şi 20 de iniţiative legislative, cele mai importante vizând în special Legea salarizării unitare şi cea a pensiilor. „Pentru mine, alegerea în funcţia de vicelider al deputaţilor PSD din Parlament reprezintă o mare responsabilitate, dar consider că este şi o apreciere a muncii depuse în Camera Deputaţilor. Asta înseamnă că, de acum încolo, va trebui să mă achit şi mai bine de sarcinile încredinţate, pentru că nu vreau să înşel încrederea acordată de colegii mei deputaţi. În acelaşi timp, sper ca din noua poziţie din grupul parlamentar, să contribui şi mai mult, dacă nu la rezolvarea totală, măcar la o parte cât mai mare din ceea ce înseamnă problemele judeţului Hunedoara”, a declarat Laurenţiu Nistor, după aflarea rezultatului.
Din grupul parlamentar PSD din Camera Deputaţilor fac parte 95 de deputaţi.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Theo spune:

  Pai rezulta de aici ca la Bucuresti , la “masa verde” , s-a stabilit ca noul presedinte PSD jud. Hunedoara sa fie …cin’ sa fie , …, Cosmiiin Nicuulllaaaa !
  Zi-le Ponta zi-le maaai !
  Ca doar traim in Romania si aici prieteniile , cumetriile , rubedeniile si , dece nu , interesele conteaza .
  Dle Nistor , felicitari . Ti-ai asigurat un nou mandat in Parlament !

 2. mihai spune:

  Theo , Cosmin Nicula este vicelider la Senat de doi ani !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Recipientele colorate…

Au apărut acum vreo două săptămâni în Deva, destinate fiind colectării materialelor refolosibile – pet-uri, sticlă, hârtie, metal. Dacă aceia...

„Briliantele” tenisului devean

Raluca Ciufrilă şi Maria Orban de la SCM Deva au câştigat ambele finale de la categoria 14 ani ale turneului...

Gura lumii

Vorbesc gurile rele că, furtuna abătută asupra trandafiriilor din judeţ, nevoiţi să-şi schimbe „garda” înainte de termen, ca să-şi reamenajeze...

Închide