FlashPolitica si administratie

Laurentiu Nistor, ales vicelider al deputatilor PSD din Parlament

Nicolle Ebner

Social-democraţii hunedoreni au de ce să fie mândri. Ieri, odată cu începerea noii sesiuni parlamentare, deputatul Laurenţiu Nistor (foto) a fost ales, la nici doi ani de activitate în Parlamentul României, viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Echipă nouă, pentru revigorarea activităţii
Noul lider de grup al PSD, în Camera Deputaţilor, este Mircea Duşa, a anunţat Victor Ponta, în urma şedinţei de ieri, a Biroului Permanent Naţional. Duşa, care a declarat că îşi doreşte să revigoreze activitatea grupului, astfel încât fiecare membru să fie util, îl înlocuieşte pe Viorel Hrebenciuc, fost lider al deputaţilor PSD, timp de 10 ani. Printre cei nouă vicelideri ai grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor a fost ales, cu unanimitate de voturi, şi parlamentarul hunedorean Laurenţiu Nistor. Numai în sesiunea februarie-iunie 2010, Nistor a avut patru interpelări, o declaraţie politică şi 20 de iniţiative legislative, cele mai importante vizând în special Legea salarizării unitare şi cea a pensiilor. „Pentru mine, alegerea în funcţia de vicelider al deputaţilor PSD din Parlament reprezintă o mare responsabilitate, dar consider că este şi o apreciere a muncii depuse în Camera Deputaţilor. Asta înseamnă că, de acum încolo, va trebui să mă achit şi mai bine de sarcinile încredinţate, pentru că nu vreau să înşel încrederea acordată de colegii mei deputaţi. În acelaşi timp, sper ca din noua poziţie din grupul parlamentar, să contribui şi mai mult, dacă nu la rezolvarea totală, măcar la o parte cât mai mare din ceea ce înseamnă problemele judeţului Hunedoara”, a declarat Laurenţiu Nistor, după aflarea rezultatului.
Din grupul parlamentar PSD din Camera Deputaţilor fac parte 95 de deputaţi.

3 comentarii la „Laurentiu Nistor, ales vicelider al deputatilor PSD din Parlament

 • Pai rezulta de aici ca la Bucuresti , la „masa verde” , s-a stabilit ca noul presedinte PSD jud. Hunedoara sa fie …cin’ sa fie , …, Cosmiiin Nicuulllaaaa !
  Zi-le Ponta zi-le maaai !
  Ca doar traim in Romania si aici prieteniile , cumetriile , rubedeniile si , dece nu , interesele conteaza .
  Dle Nistor , felicitari . Ti-ai asigurat un nou mandat in Parlament !

 • Theo , Cosmin Nicula este vicelider la Senat de doi ani !!!

 • Domnule Nistor
  Vezi ca la Simeria primarul sustinut de PSD (persoana care in trecut a fost PNL-ist fiind ajutat de fie-iertatul primar d-nul Jura sa ajunga la ADEH apoi la Bucuresti – tradand PNL ca sa obtina sprijin pt. el si pt. nevasa-sa pe care ati angajat-o director la ADEH Hunedoara) tradeaza acum PSD-ul si se aliaza acum cu PNL-ul. De 4 luni de cand e primar nu a facut nimic ci doar se cearta in sedintele de consiliu. Colac peste pupaza a pus un administrator al orasului o persoana care lasa de dorit in privinta capacitatii de a adnibistra un oras -cu toate ca axest oras e destul de mic (persoana care i-a fost coleg si e un bun prieten/ă cu dansul).
  Poate gresesc eu si cunoasteti aceste lucruri dar in acest caz tind sa cred ca pe la spate si consiliul judetean face blat pe la spate cu PNL-istii

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura