Lăsată fără bijuterii de două false vânzătoare de cosmetice

1 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Oana Mihnea03 inele

O femeie de 75 de ani din municipiul Hunedoara a acordat prea multă încredere unor adolescente şi a făcut o mare greşeală.
În mijlocul zilei, la uşa apartamentului său s-au prezentat două fete de aproximativ 17 ani. Venite cu poezia bine învăţată, au început să o aburească pe hunedoreancă. Mai precis, i-au explicat că au de vânzare produse de curăţenie şi cosmetice „la ofertă“ pentru pensionari. Femeia s-a arătat interesată de oferta promoţională şi le-a invitat în casă ca să vadă ce poate să cumpere de la ele. Din păcate, uşa locuinţei a rămas neîncuiată. Odată ce s-au văzut dincolo de prag, una dintre fete i-a sugerat femeii să intre în bucătărie, moment în care a şi închis uşa, pentru a o împiedica pe aceasta să vadă ce avea să se petreacă mai departe în propria casă. Până au ţinut-o de vorbă, ca prin minune, câteva obiecte de valoare au făcut picioare. După plecarea celor două, hunedoreanca a observat că uşa dormitorului era deschisă şi dintr-un sertar al unei vitrine, lipseau două lănţişoare şi două inele din aur, în valoare totală de aproximativ 2.250 lei.
Imediat, septuagenara a mers la poliţie să depună plângere iar acum, poliţiştii efectuează cercetări pentru a le identifica pe cele două… sau trei, persoane. Asta, deoarece, poliţiştii bănuiesc că a mai participat şi o a treia persoană la furt, care, până cele două au ţinut-o de vorbă pe femeie, a intrat în casă şi a pus mâna pe bijuterii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Salvat de şoferii care coborau din staţiune

Un bărbat din municipiul Vulcan a fost la un pas de moarte, după ce autoturismul de teren cu care circula...

Bulina neagră 2.04.2015

Dan Stoian, administratorul public al judeţului

Bulina albă 2.04.2015

Georgeta Barabaş, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara

Închide