Larisa Iordache și Marian Drăgulescu, din nou, în Japonia

La Campionatele Mondiale de Gim­nas­tică, care se vor desfășura în luna no­iem­brie în Japonia, federația noastră va tri­mite doar doi sportivi, pe Larisa Iordache și Marian Drăgulescu (foto).
Larisa, care încă resimte durere la glez­nă, încă se mai gândește dacă va participa la etapa de Cupă Mondială programată să se desfășoare în Turcia, la Mersin.
Marian Drăgulescu a revenit la antre­na­mente după vacanța petrecută în Bulgaria și își face academie de gimnastică. Are planul bine pus la punct și mai are de trecut un singur hop – Campionatele Mondiale din Japonia, care bat la ușă.
„Sper că de asta dată să sparg ghinionul și să iau o medalie în Japonia. Aș vrea să îmi închei cariera cu o medalie la Mondiale. Acum, că nu am luat o medalie de aur la Jocurile Olimpice, în toată carieră mea, nu umbrește celelalte rezultate de până acum. Nu am regrete în gimnastică”, a declarat Drăgulescu.
„Vreau să am o academie de gimnastică, de care să mă ocup numai eu. Îmi doresc să cresc viitorii campioni. Ar fi fantastic dacă aș putea scoate măcar un viitor campion mondial”, a adăugat el.
În materie de antrenorat , Marian Drăgu­lescu are un alt proiect important: „Aș vrea să antrenez la seniori. Sunt ferm convins că aș face față”, a încheiat el.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.