Fotbal Liga a IV-a. Spectacol-aniversare la Hațeg

Iubitorii fotbalului din Țara Hațegului au avut posibilitatea să participe la un ade­vă­rat regal fostbalistic, sâmbătă, la aniver­sa­rea a 75 de mișcare fotbalistică în Hațeg.

Premiați
Stadionul din localitate a găzduit la debutul evenimentului o partidă de fotbal în care s-au întâlnit echipele CSO Hațeg și CS Uni­ver­sitatea Alba Iulia (campioana jude­țu­lui vecin). Jocul a fost unul pregătitor pen­tru noul sezon care va debuta în județul Hune­doara pe 4 septembrie. Echipa din Hațeg și-a propus să obțină promovarea în Liga a treia.
Evenimentul a continuat cu o festivitate de premiere la care toți cei care au activat de-a lungul anilor la echipele de fotbal din Hațeg, fie ca jucători, fie antrenori sau con­du­cători, au fost recompensați cu premii din partea organizatorilor. Mai mult, am asistat și la un concurs interesant, executarea lovi­tu­rilor de la 11 m de către spectatori, la care participanții au fost…mai mult participante iar premiile au fost pe măsură.
La final s-a disputat jocul veteranilor în care s-au întâlnit din nou pe teren o parte dintre jucătorii care au purtat culorile clubului din Țara Hațegului, printre care Micloșoni, Lucaci, Păran, Voiconi, Prigorie, Rus,Mihăilescu, Barboni, Postelnicu, Vizitiu sau Militaru sau mai tinerii jucători care au evoluat la Retezatul Hațeg în 1997-1998, Ogreanu, Gavriluți, Păsărilă, Gh. Munteanu, Stroia,Fătu, Savu , Turcu , Brebu, Bâhu, Buzgar, Muzsik și Moldovan.
A fost editată și o carte despre istoria fotbalului din Hațeg, sub semnătura co­le­gului nostru Genu Tuțu,volum care cu­prinde tot ceea ce a reprezentat jocul cu mingea de fotbal în acest oraș, începând cu anul 1946 și până în prezent. Volumul a fost pus gratuit la dispoziția celor in­teresați iar în paginile ilustrate cu foto­grafii, conținând date legate de evoluția echipelor din Hațeg în acești 75 de ani, au putut fi găsite nume ale celor care au evoluat la acestea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.