Laptopuri, alte echipamente IT şi materiale de igienă pentru şcolile din Deva

6 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Primăria Municipiului Deva a sprijinit unităţile de învăţământ din oraş cu echi­pa­mente IT, mobilier şcolar, soluţii dezin­fec­tante şi materiale de igienă, în vederea pr­e­gătirii pentru noul an şcolar 2020-2021.


Echipamentele IT sunt necesare pentru în­văţământul online şi hibrid (o parte dintre elevi merg la şcoală, o parte învaţă online de acasă, prin rotaţie), care este cel mai pro­babil scenariu luat în calcul pentru noul an şcolar.
În ceea ce priveşte materialele dezin­fec­tante şi produsele de igienă, acestea sunt imperios necesare pentru a asigura igiena şi curăţenia unităţilor de învăţământ (licee, şcoli, grădiniţele, creşe), pentru ca elevii şi ca­drele didactice să fie în siguranţă, în situaţia creată de virusul Covid-19.
Toate şcolile care au trimis solicitările către Primăria Municipiului Deva pentru: echi­pament IT, mobilier, soluţii dezinfec­tante, ma­te­riale de igienă etc. au primit sumele cerute.
Sănătatea şi siguranţa copiilor noştri sunt importante pentru administraţia publică locală.

Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Interviu cu Ovidiu Moş, candidatul PSD la Primăria municipiului Deva. ,,Când vorbim despre Deva, e ca în viaţă, nu e suficient să fie frumoasă, e necesar, dar nu este definitoriu pentru un trai de calitate”

- Domnule Moş, a trecut prima săptămână de campanie. Sunteţi catalogat drept un ad­versar politic cu o campanie pozitivă, axată...

Fotbal. Naţionala României joacă cu Austria

Astăzi, luni, de la 21:45, naţionala de fotbal seniori a României joacă în Austria, în etapa secundă a grupei de...

Dublul Tecău-Rojer, în sferturi la US Open

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat în sferturile de finală ale probei mas­culine de dublu, din cadrul turneului de...

Închide