La un pas de moarte, după ce a fost atacat de un tâlhar

Un bărbat de 67 de ani, din Vulcan, este în comă după ce a fost atacat de un hoţ care a vrut să-i fure portofelul cu bani. Suspectul, un tânăr de 22 de ani, tot din Vulcan, l-a văzut pe bărbat că este în stare avansată de ebrietate şi a acţionat.
Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată că pe strada Preparaţiei din Vulcan o per­soană i-a furat unui bărbat bunuri din buzunar, după care a fugit. Poliţiştii, sosiţi în cel mai scurt timp la faţa locului, au stabilit, în urma cercetărilor, că unui bărbat în vârstă de 67 de ani, care se afla în stare de ebrie­tate, i-a fost furat din buzunar un portofel în care acesta avea o sumă de bani şi cartea de identitate. Victima a încercat să îl oprească pe hoţul care i-a furat portofelul, însă acesta s-a smucit pentru a-şi asigura scăparea, context în care bărbatul jefuit a căzut şi s-a lovit la cap, suferind leziuni care i-au pus în pericol viaţa, a informat IPJ Hunedoara.
Victima a ajuns în comă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde medicii se luptă să-i salveze viaţa. Poliţiştii din Vulcan însoţiţi de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale Hune­doara l-au identificat şi reţinut pe suspectul infracţiunii de tâlhărie calificată. Ancheta a fost îngreunată de faptul că bărbatul tâlhărit este în comă şi prietenul care se afla în momentul comiterii faptei era, şi acesta, în stare avansată de ebrietate. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare