Eveniment

La un pas de moarte

03 accident petrosani (2)Maximilian Gânju

Un tânăr din localitatea Petrila a fost la un pas de moarte, după ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a înfipt într-un mal de pământ, la câţiva metri de podul de peste Jiul de Est. În acelaşi loc, un afacerist din Petroşani şi-a pierdut viaţa în urmă cu trei luni, după ce a sărit cu maşina de pe pod.

Accidentul a avut loc miercuri noapte în jurul orei 22, în zona Dărăneşti din municipiul Petroşani. Şoferul, un tânăr din localitatea Petrila, care-şi luase permisul de conducere în urmă cu două săptămâni, a intrat pe contrasens, s-a speriat şi a pierdut controlul volanului. Norocul tânărului a fost că maşina s-a înfipt în malul de pământ din apropierea podului de peste Jiul de Est şi astfel, a scăpat de o cădere în gol de la peste 15 metri care i-ar fi fost fatală.
„Un tânăr fără experienţă la volan n-a redus viteza, a circulat pe contrasens şi s-a înfipt cu autoturismul într-un mal de pământ din apropierea podului. A avut noroc, altfel ajungea în Jiu. Din fericire, nu au fost victime”, a declarat comisarul şef Petre Mârza, şeful Poliţiei Rutiere Petroşani. Tânărul a rămas fără permis de conducere, pentru că a circulat pe contrasens şi a fost sancţionat şi cu amendă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.