La Teatrul de Artă Deva se joacă premiera: Dragostea celor trei melarance

Teatrul de Artă Deva vă invită la cea de a 8-a premieră din anul 2021! Aceasta va avea loc în data de 10 octombrie, ora 11, la sediul Teatrului de Artă Deva (TAD).

Cu braţele deschise
„Cea de a 8-a premieră se adresează copiilor dar nu numai! În această premieră își vor face debutul pe scena deveană 5 noi actori colaboratori, absolvenți ai facultăților de teatru din România, actori care și-au îndreptat pașii spre Teatrul devean și unde au fost primiți cu brațele deschise! Sperăm ca această piesă să fie și pentru ei primul pas spre o lungă și frumoasă colaborare cu TAD. Astfel, echipa Teatrului de Artă Deva a mai primit o infuzie de tinerețe și talent și sperăm ca un număr cât mai mare de spectatori să se bucure de producțiile noastre”, spune Mihai Panaitescu, mana­gerul TAD.
Există pentru public
„Chiar dacă situația mondială generată de această pandemie ne pune în dificultate, noi suntem conștienți de rolul teatrului în societate și, indiferent ce ar fi, mergem mai departe și vom monta spectacole și le vom juca. Ne pare rău că accesul în sala de teatru este restricționat… Din păcate, nu noi facem regulile și îi așteptăm cu mare drag pe cei care pot veni la teatru. Noi existăm pentru dumnevoastră”, spune Mihai Panaitescu, managerul TAD.
„Piesele aparținând Commediei dell’Arte sunt din păcate destul de puțin jucate în România. Acum patru ani am mai pus un spectacol de același gen… spectatorilor le-a plăcut dar au fost unii care au întrebat de ce nu a fost programat la matineu…li s-a părut un spectacol pentru copii. De data asta chiar am pus un spectacol pentru copii! Textul a fost pus în scenă în multe feluri, eu am ales ca spectatorii cei mai tineri să se obișnuiască cu acest tip de spec­tacol, ca atunci când vor crește să-l aprecieze cum se cu­vine. Ce înseamnă melarance? Veniți la spectacol și la sfârșitul pe­ri­pe­țiilor eroilor noștri, veți afla… pe curând”, a afirmat re­gizorul Marian Stan.

Distribuția spectacolului este următoarea: Andreea Pascu, Viorica Bulgac, Ionuț Po­po­vici, Cosmin Petruț, Vlad Goranda, Carmen Pașcu, Cătălina Gulan.
Concepție afiș, Daniel Răduță.
Un spectacol de Marian Stan
Prețul unui bilet este de 10 lei.
Accesul spectatorilor în sala de spec­ta­cole va fi permis cu respectarea tuturor dis­po­zi­ți­i­lor legale valabile în momentul des­fă­șurării evenimentului.

Rezervări la nr. de telefon 0787259420 sau 0787287113.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.