La Simeria, a pornit centrul de vaccinare

În oraşul Simeria a devenit funcţional, începând de ieri dimineaţă, un nou centru fix de vaccinare împotriva „COVID 19”, al 15-lea din judeţul Hunedoara.
Acesta se află în incinta „Centrului de Afaceri” din oraş şi este organizat, deocamdată, cu un flux de vaccinare.
Prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian, a urmărit ieri începutul activităţii de vaccinare, îm­preună cu directorul Direcţiei de Sănătate Pu­blică, Sebastian Mezei şi cu primarul Simeriei, Iulius Bedea.
La centrul nou deschis se foloseşte vaccinul pro­dus de „Pfizer BionTech” iar programările se pot face pe platforma naţională.
După vizita de la centrul de vaccinare, prefectul Călin Petru Marian a discutat cu managerul Spi­ta­lului General CF Simeria, Aurelian Bereholschi, despre situaţia medicală a unităţii suport COVID.
Conducerea spitalului a fost asigurată de sprijinul Instituţiei Prefectului şi al Direcţiei de Sănătate Publică pentru depăşirea problemelor tehnice sau logistice care pot apărea în acti­vitatea medicală, a căror rezolvare depinde de autorităţi judeţene. (A. Năstase)

One thought on “La Simeria, a pornit centrul de vaccinare

  • 21 aprilie 2021 la 8:40
    Permalink

    Si prefectul agronom inaintemergatorul! Haideti lasati efectele secundare sa vada UE si Vonderleyen ca suntem fruntasi si primim green card!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bonnie şi Clyde ai Estului ar putea fi condamnaţi la sfârşitul acestei luni

Adriana Năstase Magistraţii Tribunalului Hunedoara decid soarta cuplului româno-maghiar de asasini, numit şi Echipa Morţii sau „Bonnie şi Clyde ai

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregăteşte reactivarea unui membru de partid la noi în zonă. Omul se pare că a

Spărgători de maşini prinşi în Defileul Jiului

Maximilian Gânju Cei trei hoţi reuşiseră să golească de bunuri mai multe autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Petroşani.

Închide