La Shopping City Deva se deschide primul magazin Decathlon din județ

1 martie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Shopping City Deva anunță semnarea parteneriatului pentru deschiderea unui magazin mult așteptat în oraș: primul Decathlon din Deva. Magazinul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați. Aici, vizitatorii centrului comercial vor putea găsi o gamă variată de articole necesare pentru activități sportive și de recreere.

„În 2015, mulți dintre locuitorii municipiului Deva au creat și semnat o petiție prin care solicitau deschiderea unui magazin Decathlon în oraș, iar prin încheierea acestui parteneriat reușim să îndeplinim una dintre dorințele clienților noștri. Suntem în etapa de obținere a autorizațiilor necesare pentru deschiderea magazinului și sperăm că primii clienți îi vor trece pragul în curând”, a declarat Andrei Teslici, directorul centrului comercial.

Vizitatorii centrului comercial vor avea la dispoziție în noul centru Decathlon peste 5.000 de articole și echipamente desinate practicării a peste 60 de sporturi. Magazinul va avea, pentru început, o echipă de aproximativ 20 de angajați, pregătiți să le ofere consultanță clienților și să îi ajute să aleagă produsele care sunt potrivite pentru nevoile și dorințele lor. Aici, pasionații de sport vor putea accesa o gamă variată de servicii potrivite pentru mentenanța echipamentelor, cum ar fi: reparații și întreținere pentru biciclete și schiuri, racordare rachete tenis/badminton, imprimare și personalizare materiale textile. De asemenea, din acest punct de lucru vor putea fi ridicate comenzile plasate on-line.

„În luna martie a acestui an vom deschide cel de al 24-lea magazin din România și sperăm că vom reuși să inaugurăm, în curând, și cel de-al 25-lea magazin, la Deva. Designul noului centru corespunde formatului rețelei de spații comerciale Decathlon – „Toate sporturile sub acelaşi acoperiş” și este în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de proiectare și siguranță în domeniul retail-ului sportiv”, a declarat Gwenn Hervo, Manager Expansiune Decathlon.

 

 

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Razvan spune:

    Un magazin Carturesti nu se poate? Oferta de carte este foarte slaba in mall!

  2. Deva spune:

    buna idee pt decathlon , dar si carturesti ar trebui si o librarie carturesti si una humanitas in Deva. va rog se poate? multumim tare mult!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ANUNŢ C.E.C.C.A.R. FILIALA Hunedoara

Concursul „Bibliotecile anului” a ajuns la final

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 7 martie 2019, ora 11.00, la...

Se reînfiinţează Direcţia Judeţeană a Finanţelor Publice Hunedoara

Ca la noi, la nimenea! După ce în urmă cu şase ani direcţiile judeţene de finanţe au fost desfiinţate şi...

Închide