La Sala Sporturilor din Deva. Campionatul Naţional indoor la tir cu arcul

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de tir cu arcul va organiza la Sala Sporturilor din Deva, la finalul acestei săptămâni, Campionatul Naţional indoor la care sunt aşteptaţi să participe cei mai talentaţi arcaşi ai momentului din întreaga ţară.

Se vor desfăşura întreceri la trei categorii: Arc olimpic – R, Compound – C şi Bare Bow – BB, iar titlurile de campioni naţionali, pe categorii de vârstă, se vor acorda numai dacă vor fi minimum şase participanţi. Ţinte folosite la CN indoor de la Deva sunt triple tip semafor. Conform programului anunţat, concursul efectiv va începe mâine, de la 8.45, când se vor lansa primele săgeţi în calificările individuale pentru fazele finale ale competiţiei, iar de la 17.30 se va trage pentru medalii, urmând a fi acordate titlurile naţionale pe echipe mixte, la toate categoriile.
Duminică, în ultima zi de concurs, sunt programate, între 8.30 şi 11.30, finalele individuale la arc olimpic, apoi se vor disputa finalele de la Compound şi Bare Bow. Din judeţul Hunedoara vor participa arcaşi de la SCM Deva, CSO Aninoasa şi Retezatul Haţeg.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.