La Pui s-a finalizat curăţenia de primăvară

31 martie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04-victor-stoica-primar-pui30Magdalena Şerban

Comuna Pui s-a aliniat celorlalte unităţi administrativ-teritoriale din judeţ, care de la începutul lunii martie au dat undă verde acţiunilor de ecologizare. Fiind în discuţie 12 sate, a fost nevoie şi de personal pe măsură.

„Am ieşit cu toţii la curăţenie, în martie. Mai cu oameni de la primărie, mai cu cei de la ajutor social,  am reuşit să strângem gunoiul ce ne-a ieşit în cale. Ca în fiecare an, primăria a asigurat saci, greble şi mănuşi, iar zonele le-am cartat, împărţindu-le astfel încât să le putem cuprinde cât mai uşor. Nu am întâmpinat probleme mari, doar de-a lungul apelor strângându-se mult gunoi, însă ca peste tot, există şi lume indiferentă care aruncă ce nu trebuie, acolo unde nu trebuie. Sunt persoane certate cu natura, cred. Altfel nu-mi explic. Avem o societate de salubritate care se ocupă de deşeurile menajere la nivel comunal şi există pubele. Sper ca mai ales cei mici să conştientizeze faptul că iarba trebuie să rămână verde, nu asfixiată de mizerii. Aşa că sper să ia exemplul pozitiv, al omului care face curăţenie în jur şi nu aruncă pe pământ tot ce are la îndemână şi nu-i mai foloseşte”, declară Victor Stoica (foto), primarul comunei Pui. Acesta a mai spus că se află în toi cu pregătirile pentru cel mai mare târg de primăvară ce se desfăşoară aici în 1 Mai şi care adună negustori nu doar din judeţele limitrofe, ci chiar şi din zone mai îndepărtate ale ţării.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gusturile ne fac… naturali sau falşi?

Ştiţi că simţurile sunt porţile minţii cu ajutorul cărora omul devine capabil să recepteze informaţii şi să cunoască mediul înconjurător?

Sediul primăriei din Ghelari a intrat în reabilitare

Dacă în 2014 s-a reuşit reabilitarea integrală a acoperişului, în anul curent s-a trecut la lucrări de modernizare interioară şi...

Pensiile se vor plăti înaintea Sărbătorilor de Paşti

În urma unei decizii a Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP), pensiile, dar şi alte drepturi băneşti cu caracter special...

Închide