La Poliţie, restructurarea s-a mai amânat

Carmen Cosman

 Doar câţiva poliţişti hunedoreni, care s-ar putea regăsi pe lista persoanelor restructurate, sunt în concediu medical, însă IPJ Hunedoara va finaliza listele şi procesul abia în octombrie.

Doar două- trei cazuri

Reprezentanţii MAI din judeţul Hunedoara nu au procedat ca în alte judeţe alte ţării, unde mai mulţi angajaţi au intrat, brusc, în concediu medical, pentru a scăpa de restructurare. Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că sunt doar două sau trei cazuri de angajaţi ai IPJ care se află în concediu medical, dar oricum, procesul de restructurare se va finaliza în octombrie. Niţu a precizat că unii dintre ei s-ar putea pensiona şi, dacă nu vor rezolva problema în teritoriu, vor cere sprijinul IGPR, pentru a  găsi o soluţie.

Cei de la ISU şi Jandarmerie au încheiat

În schimb, la ISU şi Jandarmerie, procesul de restructurare a fost finalizat, încă din data de 15 septembrie. Anemona Doda, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, declară că în judeţ, 77 de posturi au fost restructurate şi tot atâtea persoane au părăsit sistemul în data de 15 septembrie. Şi la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara, restructurarea a fost finalizată. „Un număr de 29 de angajaţi şi-au încetat raporturile cu unitatea noastră din data de 15 septembrie”,a precizat Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.