ActualitateFlashPolitica si administratie

La Orăștioara de Sus apare o nouă voce pentru viitor. Ioan-Ovidiu Lăscoi este candidatul PSD la funcția de primar

În peisajul politic al județului Hunedoara, se conturează prezențe noi și deter­mi­nate. Ioan-Ovidiu Lăscoi este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Orăștioara de Sus. Având sprijinul pre­șe­dintelui Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, Lăscoi aduce cu el o ener­gie și o perspectivă nouă asupra viito­rului comunității.

Fără discursuri pompoase
„În primul rând, Orăștioara de Sus are un potențial de dezvoltare extraordinar, în primul datorită patrimoniului bogat păstrat în Munții Orăștiei. Am încredere că Ioan-Ovidiu Lăscoi știe ce are de făcut pentru a pune și această localitate pe o traiectorie corectă. Investițiile făcute de Consiliul Ju­dețean Hunedoara în această zonă, dru­mul județean care va fi modernizat, admi­nis­trarea cetăților dacice și punerea lor în va­loare, vor crea premisele dezvoltării”, spune președintele Laurențiu Nistor.
Candidatul PSD nu este adeptul discur­su­rilor pompoase, el va propune soluții rea­liste și proiecte concrete care să aducă be­neficii pentru fiecare locuitor al comunei. Angajamentele sale se axează pe dez­vol­tarea infrastructurii, susținerea economiei locale, a turismului în mod deosebit și îm­bunătățirea serviciilor publice.
Cu un echilibru între inovație și res­pon­sabilitate fiscală, Ioan-Ovidiu Lăscoi se an­gajează să gestioneze resursele comunității cu prudență și transparență. De asemenea, candidatul susținut de PSD subliniază im­portanța colaborării între administrație și cetățeni pentru a face față provocărilor și a valorifica oportunitățile de dezvoltare.
„Am decis să candidez la alegerile locale din 9 iunie 2024 pentru funcția de primar cu încredere că ideile și preocupările pe care
le am vor convinge locuitorii comunei să-mi fie alături. Sprijinul domnului președinte Laurențiu Nistor este garanția că putem să construim împreună un viitor mai bun pentru comuna noastră, iar acest lucru poa­te fi realizat doar prin implicare și cola­bo­rare constantă”, a declarat Ioan-Ovidiu Lăscoi.
Având alături o echipă implicată, Ioan-Ovidiu Lăscoi demonstrează că este pre­gătit să conducă Orăștioara de Sus într-o direcție corectă. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura