Sport

La muncă şi în vacanţă

11 x 1 florin matei

Ciprian Marinuţ

Şase dintre internaţionalii de la FC Deva îşi vor întrerupe vacanţa, pentru a se prezenta, sâmbătă, la reunirea lotului echipei naţionale a României, în vederea celor două meciuri amicale cu Italia.

Fără cantonament, doar lupta

Devenii riscă însă să fie victime ale unor înfrângeri usturătoare în Italia, întrucât dubla cu vicecampioana europeană este luată la preţ de matineu de oficialii echipei naţionale a României. Tricolorii se vor reuni abia sâmbătă seara la Mogoşoaia, vor pleca duminică în Italia şi vor juca marţi şi miercuri ultimele două meciuri amicale din 2009. Echipa din care fac parte şi portarul Iancu şi jucătorii Dobre, Lupu, Şotârcă, Gherman şi Al-Ioani de la FC Deva nu a efectuat nici un stagiu de pregătire înaintea acestor jocuri, iar joncţiunea cu antrenorul spaniol Sito Rivera se va face abia la Roma. Florin Matei, al şaptelea internaţional de la FC Deva, convocat pentru această acţiune, a anunţat că este indisponibil, din cauza unor probleme de sănătate ale tatălui său. „Jucătorii vin direct din vacanţă, însă înaintea plecării în Italia ar fi trebuit să se desfăşoare Cupa Ligii, care s-a anulat”, a explicat Vali Ioniţă, managerul naţionalei, absenţa unui cantonament înaintea meciurilor cu italienii.

FC Deva, în grafic

Dincolo de frământările naţionalei, oficialii campioanei FC Deva sunt mulţumiţi de parcursul de până acum al echipei. „Au câştigat toate meciurile, cu excepţia partidei din deplasare cu Design Braşov, care a picat exact după ratarea calificării în UEFA Futsal Cup, când jucătorii erau dărâmaţi psihic. Au demonstrat că au valoarea, suntem lideri şi ne vom bate pentru titlu”, a spus George Mara, preşedintele FC Deva. „În timp, vom juca şi mai bine, pentru că antrenorul Sito Rivera e cu adevărat profesionist. Echipa se va suda şi va rămâne lideră până la final”, a spus şi Paul Grecu, vicepreşedintele FC Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura