FlashPolitica si administratie

La iniţiativa şi invitaţia primarului Ovidiu Moş: Consulul Germaniei la Sibiu vine la Deva, la o întâlnire cu investitori

Natalia Bumbac

Şeful Consulatului Republicii Federale Germania la Sibiu, Hans Erich Tischler (foto dreapta), va veni la Deva în 29 septembrie, pentru a participa la o dezbatere pe tema: „Învăţământul profesional dual, premisa atragerii de investitori în municipiul Deva”. Evenimentul este organizat de Primăria Deva, la iniţiativa edilului şef Ovidiu Moş (foto stânga).
De asemenea, vor mai fi prezenţi la întrunirea de la Deva av. dr. Franz Brosch – fost deputat al Uniunii Creştin Sociale în Parlamentul landului Bavaria din Munchen, ing. Werner Braun – preşedintele Clubului Deutschen Wirtschaftsklubs Kronstadt din Braşov, dl. Jürgen Schmidt – preşedintele Clubului Deutschen Wirtschaftsclubs Siebenbürgen din Sibiu, dr. Nawaf Salameh – preşedintele Alexandrion Grup România, ing. Andreas Hart – preşedintele Lucas Nuelle, precum şi alte persoanalităţi cu notorietate şi experienţă în relaţii şi afaceri internaţionale.
Scopul acestei întâlniri, a declarat primarul Ovidiu Moş, este de a le prezenta invitaţilor potenţialul economic şi investiţional al Devei, precum şi crearea unor legături între grupurile de investitori străini şi cei autohtoni. Totodată, se va discuta despre corelarea ofertei educaţionale locale cu cerinţele angajatorilor de pe piaţa de muncă din municipiul reşedinţă de judeţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura