Actualitate

La Hunedoara, viața bate filmul! Un regal de folclor la redeschiderea Casei de Cultură

Adriana Năstase

A fost o seară de neuitat la Hunedoara, la redeschiderea Casei de Cultură din municipiu. Totul, de la organizare, la artiști, public, au fost la înălțime. Hunedorenii, căci pentru ei s-a făcut și această in­vestiție, s-au bucurat de la mic la mare de programul artistic de excepție. Cultura își recapătă locul ei și la Hunedoara, iar investițiile în municipiul de pe Cerna nu se opresc aici.

 

Au votat în unanimitate

„Alături de hunedoreni, am participat la evenimentul de redeschidere a Casei de Cultură din Municipiul Hunedoara. În ultimii doi ani, Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Municipiului Hunedoara au investit sume consistente în lucrările de reabilitare. Astăzi, edificiul este o adevărată bijuterie de care sper că hunedorenii se vor bucura mulți ani de acum înainte.
Felicit organizatorii spectacolelor, artiștii și pe toți cei care au contribuit la renovarea acestei clădiri.
Mulțumesc Centrului de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, doamnei Iuliana Tudor și tuturor celor care, cu suflet, au dat viață unui eveniment mult așteptat, chiar de Ziua Culturii Naționale! Le mulțumesc tuturor consilierilor județeni, care au votat, în una­nimitate, pentru realizarea acestei lucrări. Hunedorenii merită o așa adminis­trație locală. Îl felicit pe primarul Dan Bobouțanu pen­tru ceea ce face aici”, a de­clarat Laurențiu Nistor, președintele Con­siliului Județean Hunedoara.

 

Încet, dar foarte bine

Edilul șef al municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a afirmat că „mâna-ntinsă care nu spune o poveste credibilă nu primește finanțare. Așa, am plecat la Consiliul Jude­țean și am primit fondurile necesare pentru reabilitarea Casei de Cultură. Ne bucurăm de această realizare împreună cu hune­do­renii. A durat ceva până să fie gata investiția, dar mai bine încet și foarte bine, decât re­pede și prost”, a spus primarul municipiului Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura