La Geoagiu au început pregătirile pentru sezonul estival 2015

30 martie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04 Geoagiu BaiMagdalena Şerban

De curând, reprezentanţii administraţiei publice a oraşului Geoagiu au avut o întâlnire de lucru cu agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în staţiune. Înainte de a da startul oficial la sezonul 2015, au pus la punct câteva detalii.

Se pun la punct ultimele detalii
„Este o întrunire anuală, în cadrul căreia punctăm ceea ce trebuie dus la bun sfârşit pentru a spori confortul vizitatorilor în zonă, se fac noi propuneri de către agenţii economici – propuneri ce urmează să fie puse în practică în următoarea perioadă, şi se dezbate planul de desfăşurare a activităţii pe ultima sută de metri înainte de debutul sezonului estival. Şi pentru acest an, în sarcina Consiliului Judeţean Hunedoara intră lucrările de reamenajare a serpentinei, de la  parapeţi, la vopsirea conductei de gaz, înlocuirea indicatoarelor rutiere şi plombarea gropilor. Nouă, administraţiei locale, ne revin lucrările de amenajare a zonelor verzi, acţiunile de ecologizare, dar şi de amenajare a accesului la „Cascada Clocota”  şi la „Grota Haiducilor”. După cum se ştie, sărbătoarea de 1 Mai ne va găsi cu porţile deschise. Sperăm într-un an bun din punct de vedere turistic şi mai puţin ploios decât cel precedent”, a afirmat Ioan Vălean, primarul oraşului Geoagiu.

Pe principiul clientul nostru, stăpânul nostru
În ce priveşte noutăţile, începând cu anul curent, Complexul Băile Daco Romane dispune de un bazin de înot acoperit, de o zonă de plajă amenajată cu nămol de turbă, terapeutic, de dotări suplimentare, precum scaune cu hidromasaj şi jacuzzi, dar şi de servicii de restaurant oferite cu caracter permanent, în imediata apropiere a bazinului acoperit. Cei de la Vila Mihu 2 s-au concentrat pe extinderea serviciilor prin diversificarea lor (bază mică sportivă pentru tenis de masă şi biliard, biciclete oferite turiştilor pentru mişcare în aer liber). La Hotel Vacanţa şi Vila Sanda s-a vizat achiziţionarea unei noi aparaturi, reamenajarea terasei şi a restaurantului, dar şi o serie de schimbări în sălile de electrostimulare şi unde scurte. În paralel, Complexul Hotelier Aida şi-a propus amenajarea unei terase exterioare, pe traseul către „Grota Haiducilor”, amenajarea unui studio foto cu materiale promoţionale şi a unei saline artificiale. Hotelul Ceres are ca obiective de bază în 2015 recompensarea clienţilor fideli, organizarea unor excursii la principalele puncte de interes din zonă, dar şi achiziţionarea de aparatură medicală performantă şi reamenajarea terasei de vară. De asemenea, patronatul Vilei Mona a considerat binevenită  construirea unei terase multifuncţionale şi a unui spaţiu  care să cuprindă un salon de întreţinere cu cabinet de masaj, băi cu apă termală şi un salon de coafură, frizerie şi manichiură.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 31.03.2015

Carol Panduru, consilier local PNL Deva

Bulina albă 31.03.2015

Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara

Gura lumii 31.03.2015

Spun gurile rele că doi interlopi din municipiul cu cetate s-au luat la bătaie zilele trecute, într-un local. Cârcotaşii au...

Închide